Hyppää pääsisältöön

Jane Kennedy, kuolinsyyntutkija

BBC:n uusi draamasarja Jane Kennedy, kuolinsyytutkija kuvaa pienen rannikkokaupungin arkea ja elämää.
Kuolinsyyntutkija Jane Kennedy (Claire Goose) ja ylikomisario Davey Higgins (Matt Bardock) tekevät tiivistä yhteistyötä. BBC:n uusi draamasarja Jane Kennedy, kuolinsyytutkija kuvaa pienen rannikkokaupungin arkea ja elämää. Kuva: BBC 2015 yle tv1

TV1 lauantaisin 4.3. - 13.5.2017 n. klo 23.15 - 00.00 (1. tuotantokausi) ja 20.5. - 22.7.2017 (2. tuotantokausi)
TV1 arkisin 25.8. - 7.9.2017 klo 17.10 - 17.55 (1. kausi uusintana) ja 8. - 21.9.2017 (2. kausi uusintana)
Yle Areenassa 14 päivää

Lakimies Jane Kennedy on palannut kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyyntutkijaksi kotikaupunkiinsa Lighthaveniin Etelä-Devonin upeisiin maisemiin.

Kuinka äiti (Mielen lukot -sarjasta tuttu Claire Goose) ja teini-ikäinen tytär Beth (Grace Hogg-Robinson) sopeutuvat paikkaan, jossa lähes kaikki tuntevat toisensa?

BBC:n uusi draamasarja Jane Kennedy, kuolinsyytutkija (12) kuvaa pienen rannikkokaupungin arkea ja elämää. Sarjasta esitetään kaksi tuotantokautta, jotka molemmat sisältävät kymmenen jaksoa. Tuotantokaudet uusitaan loppukesästä kello 17.10-ohjelmapaikalla.

Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Cornwallin maisemiin.
Beth Kennedy (Grace Hogg-Robinson). Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Cornwallin maisemiin. Kuva: BBC 2015 yle tv1
Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Cornwallin maisemiin.
Judith Kennedy (Beatie Edney) ja poikaystävänsä Mick Sturrock (Ivan Kaye). Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Cornwallin maisemiin. Kuva: BBC 2015 yle tv1
Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Cornwallin maisemiin.
Clint Holman (Oliver Gomm). Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Cornwallin maisemiin. Kuva: BBC 2015 yle tv1

Entinen poikaystävä poliisina

Janen äiti Judith Kennedy (Poldarkin Beatie Edney) ja uusi poikaystävänsä Mick Sturrock (Ivan Kaye) pyörittävät pubia.

Muitakin vanhoja tuttuja vaikuttaa yhä paikkakunnalla. Yksi heistä on Janen ex-poikaystävä Davey Higgins (Matt Bardock), joka työskentelee nyt paikallisen poliisin ylikomisariona. Entiset rakastavaiset törmäävät työnsä puolesta tämän tästä.

Kuolinsyytutkijan ensimmäinen juttu liittyy nuorukaisen epäselvään kuolemaan. Luvassa on myös muun muassa hautaustoimiston ja ravintoloitsijan sotkuisia tapauksia. Jane Kennedyn apuna työskentelee nuori tutkija Clint Holman (Oliver Gomm).

The Coroner. Alkuperäisidea ja käsikirjoitus: Sally Abbott. Tuotanto: BBC, Britannia 2015 - 16.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.