Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Metten tikkunukke

Askarrellaan: Metten tikkunukke
Askarrellaan: Metten tikkunukke Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • papereita ja pahvia
  • tikku
  • liimaa, sakset ja teippi
  • kyniä ja askartelusilmiä

Leikkaa nukelle pahvista vartalo ja pää sekä vartalolle sopiva mekko ja hiukset. Liimaa osat toisiinsa kiinni. Käännä nukke ja teippaa tai liimaa taakse tikku. Piirrä ja leikkaa toisesta paperista nukelle mekko ja hiukset. Liimaa ne tikun päälle. Liimaa nukelle askartelusilmät ja piirrä suu.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.