Hyppää pääsisältöön

Seela Sella: "Ei mulle koskaan ole tehty tällaista."

Yllätys!

Puoli seitsemän halusi yllättää ystävänpäivän kunniaksi näyttelijä Seela Sellan ja ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen nousi lavalle esittämään legendaarisen My way-kappaleen, joka on ollut Seelalle tärkeä jo vuosikymmenten ajan.
Ennen live-esiintymistä Mikko kävi laulunopettaja Riitta Keräsen tunnilla hakemassa lisää vinkkejä laulutekniikkaan.
- Isona työstettävänä ajatuksena oli se, että ääntä pitää enemminkin jarruttaa kuin tuutata täysillä. Aika paljon olen viikon aikana laulanut ja omiin korviin se on kuulostanut jo oikein hyvältä mutta esiintyminen Seelalle jännittää, pitää katsoa mitä tulee.

Seela Sella yllätettiin Puoli seiskan suorassa lähetyksessä.
Seela Sella yllätettiin Puoli seiskan suorassa lähetyksessä. Kuva: Yle Seela Sella,Puoli seitsemän,seela sella

I did it my way

Mittavan uran näyttämöllä, tv:ssä ja elokuvissa tehnyt Seela yllättyi täydellisesti kun kuuli My wayn ensitahdeiksi ja lopulta huomasi Mikon laulavan hänelle studiossa. 80-vuotisjuhlavuottaan viettävä rakastettu näyttelijä liikuttui silminnähden, eikä pidätellyt tunteitaan.
- Ei mulle on koskaan tehty mitään tällaista. En mä pysty sanoon mitään, näyttelijälegenda huokaisi halattuaan ensin Mikkoa pitkään. Tässä kappalessa koskettaa just ne sanat. Kaiken minkä tein, niin tein virheineen kaikkineen, kuten Frank Sinatrakin. Täynnä kaikkea, elin omalla lailla, Seela totesi.

Tässä kappalessa koskettaa just ne sanat. Kaiken minkä tein, niin tein virheineen kaikkineen, kuten Frank Sinatrakin. Täynnä kaikkea, elin omalla lailla,

- Tämä on pieni vaatimaton kiitos kaikista elämyksistä, joita olet Suomen kansalle tuottanut, Mikko kiitti Seela.

Ensi-iltalahja

Sella ihastui Frank Sinatran tulkintaan My Way-kappaleesta jo nuorena naisena.
- Näyttelijäkollegat Ritva Valkama ja Pertti Palo ostivat minulle tämän levyn ensimmäisen ensi-iltani jälkeen ja siitä lähtien kappale on ollut minulle tärkeä. Nuorena tyttönä en niin kiinnittänyt huomiota sanoihin mutta vanhemmiten niistä on tullut hyvin merkityksellisiä.

Mikko Kekäläinen, Seela Sella ja Susanna Laine
Mikko Kekäläinen, Seela Sella ja Susanna Laine seela sella
Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän