Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Trumpin tie Valkoiseen taloon

Keitä Donald Trump tuo Valkoiseen taloon avustajikseen ja miten hän muuttaa politiikkaa?
Donald Trump kävi vaalikiertueellaan puhumassa viime vuoden maaliskuussa Arizonan osavaltiossa. Keitä Donald Trump tuo Valkoiseen taloon avustajikseen ja miten hän muuttaa politiikkaa? yle tv1

TV1 torstaina 23.2.2017 klo 22.00 - 22.55, uusinta keskiviikkona 1.3. klo 23.05
Katsottavissa Yle Areenassa

Vastoin kaikkia odotuksia Donald Trump voitti USA:n presidenttivaalit epäsovinnaisella kampanjallaan, jolla hän kokosi miljoonia kannattajia.

Uunituore amerikkalainen dokumentti selvittää, miten Trump onnistui hyödyntämään äänestäjien turhautumista? Keitä uusi presidentti tuo Valkoiseen taloon avustajikseen ja miten hän muuttaa politiikkaa?

Sisäpiiriläisten haastatteluja

Dokumentti sisältää kampanjan sisäpiiriläisten uusia ja paljastavia haastatteluja. Ääneen pääsevät muun muassa Trumpin poliittinen neuvonantaja Roger Stone, joka kuvaa ehdokkuutta republikaanienpuolueen vihamieliseksi valtaukseksi.

Trumpin entinen, potkut saanut kampanjan toimitusjohtaja Corey Lewandowski kertoo Trumpin vaalistrategiasta. Mukana ovat myös demokraattien presidenttiehdokkaan Hillary Clintonin kampanjapäällikkö Robby Mook ja FBI:n johtaja James Comey.

Trump´s Road to the White House. Tuotanto: PBS, Yhdysvallat, 2017.

Lisää dokumentteja Donald Trumpista:

Presidentti Donald Trumpin virkaanastujaiset 20.1.207

Ulkolinja: Donald Trump, voittaja 19.1.2017