Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Terveystieto pääkuva

Oppimateriaalit: terveystieto

Sisältöjä eri aihealueista, joita lukiossa opiskellaan.

Oppimateriaalit

 • Nuoret, terveys ja arkielämä
 • Terveyden perusteet
 • Terveys ja tutkimus
  • 2020 syksy: terveystieto

   Terveystiedon yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 kevät: terveystieto

   Terveystiedon yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2019 syksy: terveystieto

   Terveystiedon yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2019 kevät: terveystieto

   Terveystiedon yo-koe ja YTL:n hyvän vastauksen piirteet.

   Terveystiedon ylioppilaskoe, ylioppilastutkintolautakunnan hyvän vastauksen piirteet ja Abitreenien yo-koelähetys.