Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE huipentuu lauantaina – katso, kuinka Elastinen yllättää Eetun ja neljä muuta parasta hetkeä tältä kaudella

Sanni ja Elastinen toteuttivat faniensa unelmat tällä SuomiLOVE-kaudella poikkeuksellisen koskettavalla tavalla.

Elastinen SuomiLOVEssa.

SuomiLOVEn taika on siinä, että hyväntuulinen ohjelma sopii niin monelle mielenkiintoisten ja ajankohtaisten musiikkivalintojen sekä suomalaisittain poikkeuksellisen tunteikkaiden tarinoiden takia. Ohjelma on esimerkiksi näyttänyt katsojille, että suomalainenkin mies osaa puhua ja pussata, aito ystävyys kantaa läpi elämän ja vaikeistakin tilanteista voi päästä yli erityisen tukiverkon ja voimaannuttavan musiikin avulla.

Tämän SuomiLOVE-kauden ikimuistoisimpien esitysten takana ovat muun muassa Elastinen, Sanni, Ellinoora, Isac Elliot ja Evelina.

Ja vielä on upeita hetkiä jäljellä: kolmas tuotantokausi huipentuu nyt lauantaina 18. helmikuuta Lahden Sibeliustalolta suorana lähetettävään konserttiin kello 21:15 alkaen TV1:llä.

Millainen kolmas kausi on tähän asti ollut?

Musiikkiesitykset ja rakkaustarinat yhdistävän SuomiLOVE-sarjan kolmannella kaudella nähtiin uusina juontajina Mikko Leppilampi ja Jenni Pääskysaari.

Kannattaa ottaa nenäliinat esille, sillä nämä ihanat vedot liikuttavat!

1. Elastinen yllätti Eetun

Itkettävän ihanan kauden kohokohtiin kuului muun muassa Elastisen Eteen ja ylös -tsemppibiisi, jonka hän esitti fanilleen Eetulle.

Kahdeksanvuotiaalla Eetulla todettiin aivoverenvuoto vain pari päivää syntymän jälkeen, ja ensimmäiset kuukaudet pieni poika joutui taistelemaan elämästään. Tässä vaiheessa arveltiin myös, ettei Eetu tulisi koskaan kävelemään tai puhumaan, mutta hän todisti toisin. Ennen erästä suurta leikkausta Eetu haki voimaa Elastisen tutusta biisistä, _Eteen ja ylös. _Sitä Eetu kutsuu sairaalabiisikseen.

2. Sanni tapasi Nuutin metsässä

Myös Nuutin idolin Sannin Jos mä oon oikee -veto oli erityisen herkkä esitys.

11-vuotias autistinen Nuutti saa voimaa elämäänsä Sannin musiikista. Koska Nuutti ja hänen äitinsä Noora eivät pysty käymään yhdessä Sannin keikoilla, halusivat Nooran ystävät järjestää heille yksityiskeikan Nuuksion kansallispuistossa.

3. Ellinoora ylisti ystävyyttä

Ellinooran Leijonakuningas-biisi on Ninan ja Jennin ystävyyden ylistys. He tapasivat ala-asteella ja ovat olleet ensitapaamisesta saakka kuin paita ja peppu. Aina elämä ei kuitenkaan ole helppoa ja pitkätkin ystävyyssuhteet voivat joutua koetukselle. Niin kävi myös Ninalle ja Jennille. Onneksi ystävykset löysivät tien takaisin toistensa luokse.

4. Isac Elliot näytti, kuinka hienoja juttuja elämä voi tuoda

Veera on nuoresta iästään huolimatta joutunut kokemaan elämässään kovia aikoja. Hänen äitinsä Virpi on aina seissyt vierellä ja pyrkinyt tuomaan toivoa synkimpäänkin hetkeen. SuomiLOVEssa Virpi kutsui apuun Veeran idolin Isac Elliotin, koska halusi todistaa tyttärelleen, että välillä elämä on vaan siistiä.

5. Evelina veti hienon version omasta hitistään

Hetan rakas ystävä Maiju joutui muutamia vuosia sitten vaikean paikan eteen, kun selittämätön sairaus alkoi vaivata. Viime keväänä Maiju pääsi lopulta leikkaukseen, jonka seurauksena oireet helpottivat. Heta kunnioitti ystävyyttä ja Maijun energiaa järjestämällä ystävälleen SuomiLOVE-yllätyksen, jota tähdittää Evelina biisillään Sireenit.

SuomiLOVEn kolmas tuotantokausi huipentuu Lahden Sibeliustalolta suorana lähetettävään konserttiin lauantaina 18. helmikuuta kello 21:15 alkaen TV1:llä.

Lue myös:

SuomiLOVEa ei voi katsoa itkemättä – ohjaaja Aleksi Sariola selittää, miksi suomalaiset ovat langenneet loveen

SuomiLOVE saa tulevalle kaudelleen uudet juontajat