Hyppää pääsisältöön

Kätkö - kuukauden kentät

Kätkö
Kätkö Galaxi

Auta Keltuaista löytämään avain ja selvitä reitti ulos kuukauden kentistä. ja kertoa kentän koodin kommenteissa.


Pelaa kenttää osoitteessa: http://yle.fi/galaxi/katko/?GWOUONYOPelaa kenttää osoitteessa: http://yle.fi/galaxi/katko/?COFZTVHOPelaa kenttää osoitteessa: http://yle.fi/galaxi/katko/?EYXHYTSKPelaa kenttää osoitteessa: http://yle.fi/galaxi/katko/?UZARQBHFPelaa kenttää osoitteessa: http://yle.fi/galaxi/katko/?UZNXCGQZPelaa kenttää osoitteessa: http://yle.fi/galaxi/katko/?NENOBWKY


Kätkön sivuille pääset klikkaamalla tästä!Kommentit
 • Värityskuva pääsiäiseksi

  Gorilla on munavaras!

  Lataa pääsiäiseksi hauska Galaxin värityskuva! Kuva liittyy @ylegalaxi :n Instagramissa Jassun tekemään tussihaasteeseen. Väritä myös itse Galaxin pääsiäiskuva tussihaasteen idealla! Mitä tarkoittaa tussihaaste? Valitse tussien joukosta kolme eri tussia silmät kiinni. Väritä kuva vain kolmea sattumanvaraisesti valittua tussia käyttäen.

 • Viikon vinkit koululaisille ja perheille

  Tiedekokeita, pelejä ja 11-vuotiaan Emman askarteluvinkit

  Galaxin viikon suositukset 11-vuotiaan Emman virpominen jäi tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi, mutta virpimiskortti ja muut askarteluprojektit onnistuivat silti kotona. Videolla Emman vinkit keväisiin askarteluihin! Video on osa Galaxin haastevideot -jaksoja, joita julkaistaan YleGalaxin Youtube-kanavalla ja Areenassa.

 • Mitä tehdä kotona? Vinkkejä koululaisille ja vanhemmille

  "Ei oo mitään tekemistä!" No nyt on!

  Galaxi kokosi vinkkejä ja tekemistä koululaisille, vanhemmille ja perheille. Nämä puuhat sopivat toteutettavaksi välitunnilla, rytmittämään päivää kotikoulun ohella ja iltatekemiseksi yhdessä tai itsenäisesti. Pelejä ja harjoitustehtäviä koululaisille OPPI&ILO -VERKKOPELIT Ilmaisia verkkopelejä lapsille ikäsuosituksella 10+ asti.