Hyppää pääsisältöön

Masennuksen selättänyt 17-vuotias Veera idolinsa Isac Elliotin kohtaamisesta - “En unohda sitä ikinä”

SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Veera ja Virpi 2
Veera ja Virpi saapuivat hymyillen yhdessä SuomiLOVEn päätöskonserttiin. SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Veera ja Virpi 2 suomilove

17-vuotiaan Veeran elämä mullistui, kun hänen äitinsä järjesti hänelle SuomiLOVE-yllätyksen Isac Elliotin kanssa.

“Isac on iso osa elämääni ja suurin idolini. En oikein vieläkään ymmärrä, mitä silloin tapahtui. Oli hienoa nähdä miten Isac suhtautui tilanteeseen ja oli positiivinen taukoamatta.”, Veera kertoo yllätyksestä.

Arki on muuttunut toden teolla

Kohtaaminen Isac Elliotin kanssa sai masentuneen Veeran mielentilan kohoamaan räjähdysmäisesti.

“Vaikka arkeen kuuluukin aina pieniä haasteita, on Veeran mielentilassa tapahtunut selkeä muutos. Veera on huomattavasti positiivisempi ja iloisempi päivittäin.”, Veeran äiti Virpi kuvailee.

“Tapahtuma oli kyllä selkeä käännekohta elämässäni. Minun on todella paljon helpompi olla.”, Veera täsmentää hymyillen.

SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Veera ja Virpi terveiset
Veera ja Virpi välittivät terveisensä SuomiLOVEn väelle. SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Veera ja Virpi terveiset suomilove

Kaikki SuomiLOVE-tarinat

 • Dingon kohtaaminen muutti vakavasti sairastuneen Mian elämän

  Tämä on tarina idolien merkityksestä.

  Tämä on tarina idolien merkityksestä. Ritan Mia-tyttären tulevaisuuden suunnitelmat sekä identiteetti menivät sairastumisen myötä säpäleiksi. Dingon kohtaaminen ja Neumannin kuiskaus palauttivat elämäniloa takaisin.

 • Pidennettyä musiikin ja rakkauden iloa

  SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

  Onneksi olkoon, olet löytänyt tiesi SuomiLOVEn 6. jakson pidempien versioiden äärelle! Mukana Karri Koira, Elias Kaskinen & Päivänsankarit, Laura Närhi, Kaija Koo, Veeti Kallio, Maija Vilkkumaa sekä tietysti Osmo Ikonen, Johanna Iivanainen ja LOVEband!

 • Kolme syöpää kohdannut perheenäiti: ”Katkeraksi en rupea”

  Elämän myllerykset vahvistaneet Päivin ja Maken suhdetta

  Päivin elämä ei ole suostunut noudattamaan käsikirjoitusta missään vaiheessa, mutta rakas Make on ollut aina tukena kuin peruskallio. ”Elämäni ei ole ikinä noudattanut minkään valtakunnan käsikirjoitusta, vaikka olen niitä koittanut useita kirjoittaa vuosien saatossa. Jäin linja-auton alle vuonna 1980. Olin silloin 16-vuotias ja lähdössä luokkaretkelle.