Hyppää pääsisältöön

Stratovarius yhdistää teinipojat ja isän: “Emme olisi mitään ilman isää”

SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Pasi ja pojat 2
Pasi, Miki, Kimi ja Jimi löytyivät SuomiLOVEn päätöskonsertista lempiyhtyeensä paidat päällä. SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Pasi ja pojat 2 suomilove

Pasi yllätti ikimuistoisesti poikansa Kimin, Mikin ja Jimin SuomiLOVEssa yhteisen lempibändin Stratovariuksen esiintymisellä.

Vaikka miehet eivät sitä ennen yllätystä olisivatkaan uskoneet, lähensi yllätys isää ja poikia entisestään.

“Olo on edelleenkin kuin olisi juuri yllätetty. Se suuri kipinä ei ole koskaan laantunut. Isä on meille korvaamaton ja erityisen rakas ystävä. Hän on isoin esikuva koko maailmassa.”, pojat kertovat isästään.

Stratovarius näkyy jokaisena arkipäivänä

Stratovarius on iso osa miesten arkea. Sitä kuunnellaan, soitetaan ja siitä puhutaan.

“Olemme käyneet lukemattomilla Stratovariuksen keikoilla. Niitä on varmasti kymmenittäin. On ollut siistiä huomata, kuinka bändin jäsenet tunnistavat ja tulevat juttelemaan keikoilla käydessä. Heidän musiikkinsa on meille iso henkireikä.”

 • 24-vuotiaan Annan ja 86-vuotiaan Sirkun ystävyys on täyttä kultaa - sen tietää myös Jenni Vartiainen

  Annan ja Sirkun ystävyys syvenee entisestään

  Muistatko tämän ihanan kaksikon? SuomiLOVEn kolmannelta kaudelta tuttujen Annan ja Sirkun ystävyys on syventynyt entisestään. SuomiLOVEn kolmannella kaudella koettiin tarina ystävyydestä, joka ei katso ikää. Parikymppinen Anna yllätti tuolloin 85-vuotiaan Sirkun, ja Jenni Vartiainen saapui paikalle juhlistamaan tätä ystävyyttä Missä muruseni on -kappaleella.

 • Ihania uutisia Valssi tanssitaidottomille -parilta: Katri ja Erno odottavat lasta!

  Katri ja Ernon tarina sulatti sydämet SuomiLOVEn 1. kaudella

  Katri yllätti MS-tautia sairastavan Erno-miehensä SuomiLOVEn ykköskaudella. Silloin Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille saatteli pariskunnan uuteen elämänvaiheeseen, nyt tähän tarinaan on jälleen luvassa uusi luku. Kittiläläiset Katri ja Erno elivät vuonna 2014 jännittäviä aikoja. Pariskunta oli suunnitellut häitään puoli vuotta, ja nyt oli aika vetää häätreenit.

 • ”SuomiLOVE kertoo suuresta ja monimuotoisesta rakkaudesta”

  Jenni Pääskysaari kirjoitti SuomiLOVE-kirjan esipuheen

  Juontaja Jenni Pääskysaari tiivistää uuden SuomiLOVE-kirjan esipuheessa ohjelman ytimen. Sen, että rakkaus voittaa. SuomiLOVEn juontaja Jenni Pääskysaari ajattelee, että suomalaisuuteen kuuluu myös rohkeus osoittaa tunteita.