Hyppää pääsisältöön

Stratovarius yhdistää teinipojat ja isän: “Emme olisi mitään ilman isää”

SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Pasi ja pojat 2
Pasi, Miki, Kimi ja Jimi löytyivät SuomiLOVEn päätöskonsertista lempiyhtyeensä paidat päällä. SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Pasi ja pojat 2 suomilove

Pasi yllätti ikimuistoisesti poikansa Kimin, Mikin ja Jimin SuomiLOVEssa yhteisen lempibändin Stratovariuksen esiintymisellä.

Vaikka miehet eivät sitä ennen yllätystä olisivatkaan uskoneet, lähensi yllätys isää ja poikia entisestään.

“Olo on edelleenkin kuin olisi juuri yllätetty. Se suuri kipinä ei ole koskaan laantunut. Isä on meille korvaamaton ja erityisen rakas ystävä. Hän on isoin esikuva koko maailmassa.”, pojat kertovat isästään.

Stratovarius näkyy jokaisena arkipäivänä

Stratovarius on iso osa miesten arkea. Sitä kuunnellaan, soitetaan ja siitä puhutaan.

“Olemme käyneet lukemattomilla Stratovariuksen keikoilla. Niitä on varmasti kymmenittäin. On ollut siistiä huomata, kuinka bändin jäsenet tunnistavat ja tulevat juttelemaan keikoilla käydessä. Heidän musiikkinsa on meille iso henkireikä.”

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!