Hyppää pääsisältöön

Stratovarius yhdistää teinipojat ja isän: “Emme olisi mitään ilman isää”

SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Pasi ja pojat 2
Pasi, Miki, Kimi ja Jimi löytyivät SuomiLOVEn päätöskonsertista lempiyhtyeensä paidat päällä. SuomiLOVE 3.kausi konsertti, Pasi ja pojat 2 suomilove

Pasi yllätti ikimuistoisesti poikansa Kimin, Mikin ja Jimin SuomiLOVEssa yhteisen lempibändin Stratovariuksen esiintymisellä.

Vaikka miehet eivät sitä ennen yllätystä olisivatkaan uskoneet, lähensi yllätys isää ja poikia entisestään.

“Olo on edelleenkin kuin olisi juuri yllätetty. Se suuri kipinä ei ole koskaan laantunut. Isä on meille korvaamaton ja erityisen rakas ystävä. Hän on isoin esikuva koko maailmassa.”, pojat kertovat isästään.

Stratovarius näkyy jokaisena arkipäivänä

Stratovarius on iso osa miesten arkea. Sitä kuunnellaan, soitetaan ja siitä puhutaan.

“Olemme käyneet lukemattomilla Stratovariuksen keikoilla. Niitä on varmasti kymmenittäin. On ollut siistiä huomata, kuinka bändin jäsenet tunnistavat ja tulevat juttelemaan keikoilla käydessä. Heidän musiikkinsa on meille iso henkireikä.”

 • Näitä pidempiä versioita et nähnyt televisiossa!

  Lisää nautittavaa SuomiLOVEn 7. jakson biiseistä

  Vain Areenassa: Pidemmät versiot SuomiLOVEn 7. jaksossa nähdyistä biiseistä! Mukana muun muassa Dingo, Suvi Teräsniska, Mikael Gabriel, Gracias, Neljä Ruusua ja Edu Kettunen. Lue myös Mian koskettava tarina!

 • Dingon kohtaaminen muutti vakavasti sairastuneen Mian elämän

  Tämä on tarina idolien merkityksestä.

  Tämä on tarina idolien merkityksestä. Ritan Mia-tyttären tulevaisuuden suunnitelmat sekä identiteetti menivät sairastumisen myötä säpäleiksi. Dingon kohtaaminen ja Neumannin kuiskaus palauttivat elämäniloa takaisin.

 • Pidennettyä musiikin ja rakkauden iloa

  SuomiLOVEn 6. jakson biisien pitemmät versiot

  Onneksi olkoon, olet löytänyt tiesi SuomiLOVEn 6. jakson pidempien versioiden äärelle! Mukana Karri Koira, Elias Kaskinen & Päivänsankarit, Laura Närhi, Kaija Koo, Veeti Kallio, Maija Vilkkumaa sekä tietysti Osmo Ikonen, Johanna Iivanainen ja LOVEband!