Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Salatut Päivät

Salatut Päivät osa 8
Salatut Päivät osa 8 Galaxi

Salatut Päivät on Playn oma jännittävien käänteiden täyteinen saippuasarja, johon sulla on mahdollisuus kirjoittaa repliikit! Tämän artikkelin lopusta löydät aikaisemmat Salattujen Päivien jaksot! Löydät uusien tyyppien esittelyviedot täältä!

Salatut Päivät Osa 8: Joka kuoppaa kaivaa

Aikaisemmat jaksot:


  • Käsikirjoituskoulu

    Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

    Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.

  • Käsikirjoituskoulu osa 4: KERRONTA

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN niin, että siitä syntyy mielenkiintoista katsottavaa!