Hyppää pääsisältöön

Ajansiirto-ominaisuus Areenan tv-kanavalähetyksiin

Areenan tv-kanaiven lähetyksiä voi Areenassa kelata neljä tuntia taaksepäin
Areenan tv-kanaiven lähetyksiä voi Areenassa kelata neljä tuntia taaksepäin Yle Areena,Ajansiirto,verkkovideot,Tv-kanava

Areenassa näkyviä tv-kanavien lähetyksiä voi nyt kelata taaksepäin. Ajansiirtomahdollisuuden pituus on neljä tuntia.

Areenan web-palvelussa on nyt mahdollista kelata tv-kanavien lähetyksiä taaksepäin neljän tunnin ajan. Ajansiirtomahdollisuus on ensi vaiheessa käytössä Areenan selainpalvelussa: mobiili- ja big screen -sovelluksiin ominaisuus tuodaan myöhemmin.

Ominaisuus toimii useimmissa tietokoneiden selaimissa. Mobiiliselaimissa tilanne on kirjavampi: iOS-laitteiden Safari-selaimessa ajansiirto toimii, mutta Androidin mobiiliselaimissa ominaisuus ei tällä hetkellä näytä toimivan.

Kelaaminen tapahtuu viemällä kursori kanavasivun videosoittimen päälle. Videosoittimen alalaitaan ilmestyy soittimen alalaidan mittainen turkoosi aikajana. Raahaamalla aikajanan oikeassa laidassa olevaa palloa siirryt lähetyksessä halutun ajan verran taaksepäin. Voit myös klikata aikajanaa, jolloin siirryt lähetyksessä haluamaasi kohtaan. Aikajanalla näkyvän pallon kohdalla näkyy myös, kuinka paljon lähetystä on kelattu suoraan lähetykseen verrattuna. Takaisin suoraan lähetykseen pääset joko siirtämällä pallon aivan aikajanan oikeaan laitaan tai klikkaamalla videosoittimen alalaidassa olevaa “SUORA” -painiketta.

Tämä ominaisuus koskee toistaiseksi vain tv-kanavien lähetyksiä. Vain Areenassa lähetettäviin suoriin lähetyksiin ominaisuus tuodaan myöhemmin.

 • Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

  Neljäs kausi tulee katsottavaksi lokakuussa.

  Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka. Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä.

 • Knalleja, sateenvarjoja, loitsuja ja olviretkeä - radiodraamaa keskikesän juhlaan

  Radiodraaman juhannuspaketissa useita toivekuunnelmia

  Hellii juhannuksena helle tai piinaa sade ja savuava grilli, voivat radiodraaman ystävät uppoutua kuunnelmien maailmaan. Seikkaile Knallin ja sateenvarjon kanssa New Yorkin alamaailmassa, noitien kera juhannustanhuvilla ja selvitä hukkuneen miehen kohtalo komisario Vahtosen kanssa.

 • Ota radiodraamat mukaasi kesään!

  Lataa kuunnelmat omalle laitteelle

  Kaikki arkistosta julkaistavat radiodraamat ovat kuunneltavissa Areenan kautta, mutta osa on myös ladattavissa omalle laitteelle. Ota suosikkisi mukaan ja uppoudu kuunnelmien maailmaan mökkirannassa, tunturissa tai ulkomailla nettiyhteyksien ulottumattomissa. Kokoamme tälle sivulle ladattavat radiodraamat, jotka on julkaistu arkistosopimuksen puitteissa.

 • Kymmenvuotias Areena on suositumpi kuin koskaan

  Areenan viimeiset kuusi kuukautta

  Kesäkuussa 10 vuotta täyttävän Yle Areenan käyttäjäennätykset ovat paukkuneet kevään aikana: Areenaa käyttää viikossa jo noin 2,3 miljoonaa eri selainta. Kevään aikana palveluun on tuotu myös runsaasti uusia ominaisuuksia. Norjalainen nuorisosarja Skam on ollut kevään iso puheenaihe ja hitti.