Hyppää pääsisältöön

Ajansiirto-ominaisuus Areenan tv-kanavalähetyksiin

Areenan tv-kanaiven lähetyksiä voi Areenassa kelata neljä tuntia taaksepäin
Areenan tv-kanaiven lähetyksiä voi Areenassa kelata neljä tuntia taaksepäin Yle Areena,Ajansiirto,verkkovideot,Tv-kanava

Areenassa näkyviä tv-kanavien lähetyksiä voi nyt kelata taaksepäin. Ajansiirtomahdollisuuden pituus on neljä tuntia.

Areenan web-palvelussa on nyt mahdollista kelata tv-kanavien lähetyksiä taaksepäin neljän tunnin ajan. Ajansiirtomahdollisuus on ensi vaiheessa käytössä Areenan selainpalvelussa: mobiili- ja big screen -sovelluksiin ominaisuus tuodaan myöhemmin.

Ominaisuus toimii useimmissa tietokoneiden selaimissa. Mobiiliselaimissa tilanne on kirjavampi: iOS-laitteiden Safari-selaimessa ajansiirto toimii, mutta Androidin mobiiliselaimissa ominaisuus ei tällä hetkellä näytä toimivan.

Kelaaminen tapahtuu viemällä kursori kanavasivun videosoittimen päälle. Videosoittimen alalaitaan ilmestyy soittimen alalaidan mittainen turkoosi aikajana. Raahaamalla aikajanan oikeassa laidassa olevaa palloa siirryt lähetyksessä halutun ajan verran taaksepäin. Voit myös klikata aikajanaa, jolloin siirryt lähetyksessä haluamaasi kohtaan. Aikajanalla näkyvän pallon kohdalla näkyy myös, kuinka paljon lähetystä on kelattu suoraan lähetykseen verrattuna. Takaisin suoraan lähetykseen pääset joko siirtämällä pallon aivan aikajanan oikeaan laitaan tai klikkaamalla videosoittimen alalaidassa olevaa “SUORA” -painiketta.

Tämä ominaisuus koskee toistaiseksi vain tv-kanavien lähetyksiä. Vain Areenassa lähetettäviin suoriin lähetyksiin ominaisuus tuodaan myöhemmin.

Päivitys 3.7.2017: Uusien sovelluspäivityksen myötä takaisinkelaus on mahdollista myös Areenan iOs- ja Android-mobiilisovellukslla.

 • Äänestä suosikkijoulukalenterisi Areenaan

  Äänestys käynnissä 26.11. asti.

  Kenet heistä tahdot nähdä Areenassa joulukuussa: Tonttu Toljanteri, Histamiini, Olga P. Postinen, Gommi ja Pommi vai Tonttu Tomafoi? Käytä äänesi ja vaikuta. Äänestää voit 26.11. asti. Kaksi eniten ääniä saanutta joulukalenteria on katsottavissa Areenassa 1.12. alkaen.

 • Dekkareita, veijareita, rakkaita ja huijareita – radiodraamaa seikkailujen ystäville

  Toivekuunnelmissa jännityksen hurmaa lapsille ja aikuisille

  Marraskuun toivekuunnelmissa kuljetaan Maija Poppasen ja sotamies Sveijkin matkassa, asustetaan Onnelin ja Annelin talossa ja pyörähdetään hurjaan tanssiin Paholaisvalssissa. Mies menettää muistinsa ja herää aivan toisena. Rikostarkastaja Susikoski selvittää nimismiehen murhaa kauniilla maaseudulla.

 • Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

  Chromecast-toisto ei toimi luotettavasti

  Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa. Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman. Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata.

 • Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa

  Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista

  Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan juuri julkaisemissamme elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat toivotut tv-elokuvat Manillaköysi, Kirje isältä, Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet, Yhdeksän miehen saappaat, Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.