Hyppää pääsisältöön

Jamaica Innin majatalo

Daphne du Maurierin romaaniin perustuva uusi minisarja Jamaica Innin majatalo kertoo nuoren naisen kasvutarinan Cornwallin myrskyisillä rannoilla 1820-luvulla.
Downton Abbeystä tuttu näyttelijä Jessica Brown Findlay nähdään Cornwallin karuista oloista kertovassa sarjassa. Daphne du Maurierin romaaniin perustuva uusi minisarja Jamaica Innin majatalo kertoo nuoren naisen kasvutarinan Cornwallin myrskyisillä rannoilla 1820-luvulla. yle tv1

TV1 perjantaisin 20.10. - 3.11.2017 klo 23.30 - 00.30
Yle Areenassa 30 päivää

Kolmiosainen minisarja Jamaica Innin majatalo (16) kertoo nuoren naisen kasvutarinan Cornwallin myrskyisillä rannoilla 1820-luvulla. Tuolloin nälkä ajoi ihmiset epätoivoisiin tekoihin, jopa rikollisille teille.

Nuori Mary Yellan on menettänyt vanhempansa ja hänellä on enää vain tätinsä, jonka turviin Mary matkustaa nyt pakon edessä.

Pääosassa nähdään Downton Abbeyn lady Sybilin roolista tuttu näyttelijä Jessica Brown Findlay. Sarjan on ohjannut BAFTA-palkittu Philippa Lowthorpe.

Merkillinen majatalo

Uusi koti, Jamaica Innin majatalo, on toisenlainen kuin Mary oli kuvitellut. Tätikin on varjo entisestään, sillä hän raataa tylyn miehensä Joss Merlynin ikeen alla.

Maryn on aluksi vaikea ymmärtää millä tädin perhe itsensä elättää, sillä kukaan ei eksy majataloon. Ne, jotka siellä iltaisin käyvät, ovat omanlaistaan synkkää väkeä.

Keneen voi luottaa?

Rehellisyyteen kasvatettu Mary joutuu vaikean moraalisen kysymyksen eteen ja näkee vain yhden vaihtoehdon, hänen on päästävä pakenemaan majatalosta.

Joss-isännän nuorempi veli Jem on ainoa, joka suhtautuu Maryyn edes hieman suopeasti, mutta onko hänkään puhdas pulmunen? Keneen Mary voi luottaa? Miten nuoren naisen moraalinen ristiriita ratkeaa?

Muissa rooleissa näyttelevät Southcliffen tragedian Sean Harris, Naisten paratiisi -sarjan Matthew McNulty, Kova laki -sarjan Ben Daniels, Susipalatsin ja Borgiat -sarjan näyttelijä Joanne Whalley sekä Southcliffen tragedian ja Happy Valleyn Shirley Henderson.

Jamaica Inn. Draamasarja perustuu Daphne du Maurierin romaaniin. Käsikirjoitukseksi muokannut: Emma Frost. Tuotanto: BBC/Origin Pictures, Britannia 2014. Minisarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran maaliskuussa 2017.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.