Hyppää pääsisältöön

Kennedyt – palkittu draamasarja vaikutusvaltaisesta perheestä

Kahdeksanosainen draamasarja Kennedyt (12) kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä.
Perhe koolla. Robert F. Kennedy (Barry Pepper), Ethel Kennedy (Kristin Booth), John F. Kennedy (Greg Kinnear), Jacqueline Kennedy (Katie Holmes), Joseph Kennedy (Tom Wilkinson) ja Rose Kennedy (Diana Hardcastle). Kahdeksanosainen draamasarja Kennedyt (12) kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä. Kennedyt (televisiosarja),yle tv1

TV1 sunnuntaisin 15.7. - 2.9..2018 klo 17.10 - 17.55
Areenassa 30 päivää

Kahdeksanosainen, palkittu draamasarja Kennedyt (12) kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä.

Suvun patriarkka Joseph "Joe" Kennedy johti perhettään rautaisella otteella. Hän piti poikiensa kautta tiukasti kiinni maan vallankahvasta vuosikymmenien ajan.

Tarina alkaa marraskuun vaaleista vuonna 1960, joissa John F. Kennedystä tuli maan 35. presidentti. Voitonhetkistä sarja siirtyy ajassa taaksepäin ja seuraa määrätietoisuutta, jolla Joseph Kennedy piiskaa perhettään aina uusiin poliittisiin haasteisiin.

Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä.
Robert "Bobby" Kennedy (Barry Pepper, vas.) ja John F. Kennedy (Greg Kinnear) seuraavat vuoden 1960 presidentin vaalien tuloksia. Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä. yle tv1
Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä.
John F. Kennedy (Greg Kinnear) ja Jacqueline Kennedy (Katie Holmes). Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä. yle tv1

Joe haaveili itse kohoavansa maan isäksi, joten diplomaattikomennus Iso-Britanniaan oli hänelle suureksi eduksi. Kun miehen natsimieliset mielipiteet tulivat julki, poliittinen kohu sulki häneltä tien presidentiksi.

Niinpä Joseph keskittyi muovaamaan pojistaan perintönsä jatkajaa, halusivatpa he sitä tai eivät.

Veljesten väliset suhteet ja heidän omat mielenkiinnon kohteet olivat isälle sivuseikka. Joseph Kennedyn vallanhimo johdatti perheen pojat huipulle, mutta johtiko se myös pojat ennenaikaiseen hautaan?

Pääosissa nähdään Tom Wilkinson (Joseph "Joe" Kennedy, Senior), Greg Kinnear (John F. Kennedy), Barry Pepper (Robert F. Kennedy), Diana Hardcastle (Rose Kennedy), Katie Holmes (Jacqueline Kennedy), Kristin Booth (Ethel Kennedy) ja Charlotte Sullivan (Marilyn Monroe).

The Kennedys. Käsikirjoitus: Stephen Kronish ja Joel Surnow. Ohjaus: Jon Cassar. Musiikki: Sean Callery. Tuotanto: Muse Entertainment Production, Asylum Entertainment, Yhdysvallat, 2011. Sarja on esitetty edellisen kerran Ykkösellä 2017.

Toinen tuotantokausi jatkaa vuodesta 1968

Kennedyt-sarjan toinen tuotantokausi Kennedyt – kun Camelot murtui (The Kennedys – After Camelot) kertoo perheen vaiheista vuoden 1968 jälkeen.

Päärooleissa ovat muun muassa Katie Holmes (Jackie Kennedy Onassis) ja Matthew Perry (Ted Kennedy). Alexander Siddig nähdään Aristoteles Onassiksen roolissa.

Muissa rooleissa näyttelevät Kristen Hager (Joan Kennedy) with Diana Hardcastle (Rose Kennedy) ja Kristin Booth (Ethel Kennedy).

Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä.
John F. Kennedy (Greg Kinnear) ja Jacqueline Kennedy (Katie Holmes) Dallasissa Texasissa vuonna 1963. Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä. yle tv1
Kommentit