Hyppää pääsisältöön

Lähetä valmis Oi maamme! -videosi!

Onko videosi valmis? Hienoa. Tämä on urakan helpoin vaihe.

Tarkista vielä että alku- ja lopputekstit on tehty sääntöjen mukaisesti, ja että olet käyttänyt vain sellaista musiikkia, mikä ohjeissa on sallittu.

Täytä osallistumislomake, niin osallistut tammikuussa 2018 arvontaan, jonka palkintona on kolmiulotteista virtual reality -videota kuvaava 360°-kamera lisälaitteineen.

Videosi julkaistaan Areenassa viikon sisällä sen saapumisesta, löydät sen Areenasta haulla käyttämällä oman videosi nimeä. Mikäli videotasi ei ilmesty Areenaan, tarkkaile sähköpostiasi (tarkista myös roskaposti): todennäköisesti käyttämäsi musiikki tai joku muu tekijänoikeusasia estää julkaisun.

Jos haluat osallistua arvontaan lähettämättä videota, täytä lomake joka tulee materiaalipaketin mukana, ja lähetä se sähköpostiimme oimaamme@yle.fi. Samaan osoitteeseen voit ottaa yhteyttä tai lähettää videosi ongelmatilanteissa. Jos haluat ladata lomakkeen koneellesi, se onnistuu tästä.

Info: Tässä on ollut ulkoinen upotus, joka nyt ei enää toimi, ja siksi on poistettu.

Tarvitsemme lomakkeessa kysyttyjä tietojasi, jotta voimme julkaista työsi Areenassa sekä esittää sitä esimerkiksi Teemalla ja näyttelyissä. Lisätietoja voit lukea Ylen Tietosuojalausekkeesta.
Arvonnan säännöt voit lukea täältä.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Oi maamme