Hyppää pääsisältöön

Testaa, millainen suhde sinulla ja kännykälläsi on!

Millainen on suhde kännykkääsi? Testaa!
Millainen on suhde kännykkääsi? Testaa! Kuva: iStock koira,vaakakapina

Tunnetko itsesi puolikkaaksi ilman puhelintasi? Vilkuiletko luuriasi, kun olet ystävän kanssa syömässä? Kulkeeko puhelin mukanasi myös vessaan? Testaa, millainen on sinun ja kännykkäsi suhde.

Vastaukset tallennetaan Google Sheets -ohjelman avulla.
KäyttöehdotLisäehdot. Jakaminen ei välttämättä toimi kaikilla mobiililaitteilla jos olet tullut artikkeliin suoraan Facebookista. Pahoittelemme. Tässä tapauksessa kokeile avata testi suoraan selaimella.

Taustaksi oman kännykkäsuhteen arviointiin: Vaakakapinan psykologi Satu Läheenkorva – Mitä sinä pakenet kännykkääsi?

Osaamme lisätä asioita kalenteriin, mutta emme taitavasti vähentää. Tiedämmekö oikeasti, kuinka ääriään myöten elämä kannattaa täyttää – tai toisaalta, miten paljon jättää väljyyttä? Lue Satu Lähteenkorvan kolumni: Konmarita mielesi

Millainen on kapinajohtaja Jenny Lehtisen suhde uneen?

Painoindeksi romukoppaan - ihminen on moniulotteisempi kokonaisuus kuin pituutensa ja painonsa suhde. Testaa hyvinvointi-indeksisi!

Lopeta laihdutus, aloita elämä! Liity kapinajohtaja Jennyn joukkoihin Facebookissa. Vaakakapina laajentuu vuoden 2017 aikana verkosta niin televisioon kuin radioonkin.

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina