Hyppää pääsisältöön

Laulu Marionille

Terence Stamp on Arthur elokuvassa Laulu Marionille. Taustalla Elizabeth (Gemma Arterton)
Terence Stamp on Arthur elokuvassa Laulu Marionille. Taustalla Elizabeth (Gemma Arterton) Terence Stamp on Arthur elokuvassa Laulu Marionille. Taustalla Elizabeth (Gemma Arterton) teeman elokuvat

Valloittava hyvän tuulen komedia äreästä vanhuksesta, joka vaimonsa toiveesta liittyy paikalliseen ikäihmisten laulukuoroon.
Teema perjantaina 10.3. klo 21.00. Areenassa vain suorana

Kun Marion Harris (Vanessa Redgrave) joutuu sairauden takia jättämään rakkaan kuoroharrastuksensa, hän pyytää miestään Arthuria (Terence Stamp) ottamaan paikkansa kuorossa. Hapan ja epäsosiaalinen Arthur ei ole kiinnostunut kuorosta mutta suostuu kuolemansairaan vaimonsa pyyntöön. Alkuvaikeuksien jälkeen kuorossa esiintymisestä tulee hänelle mullistava kokemus.

Karismaattiset Stamp ja Redgrave tekevät vaikuttavat roolisuoritukset. Muissa osissa nähdään mm. Gemma Arterton kuoronjohtajana ja Christopher Eccleston.

 • Laulu Marionille (Song for Marion), Britannia 2012.O: Paul Andrew Williams. N: Terence Stamp, Vanessa Redgrave, Gemma Arterton, Christopher Eccleston
 • U2, The Clash ja Sting – Ruisrockista on tullut monelle osa oman elämän soundtrackiä

  Ruisrock – 50 kesää meren rannalla -dokumentti Areenassa.

  Kesästä 1970 asti järjestetyllä Ruisrockilla on pitkä ja värikäs historia. Viiden vuosikymmenenkin jälkeen siitä on muodostunut tapahtuma, johon sekä yleisö että artistit palaavat mielellään aina uudelleen. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla on uusi Ylen dokumentti, joka kertaa festivaalin historiaa ja antaa äänen myös viidelle artisti-kertojalle, jotka tuovat dokumenttiin omat Ruisrock-kokemuksensa.

 • Gustav Mahlerin sinfoniasarja soi Yle Teemalla läpi kesän

  RSO ja yhdeksän sinfoniaa + yksi keskeneräinen.

  Radion sinfoniaorkesteri on esittänyt kaikki Gustav Mahlerin kymmenen sinfoniaa juuri päättyvällä kaudella 2018–2019. Teema lähettää kaikki Mahler x 10 -sarjan konserttitallenteet sunnuntai-iltapäivisin 9.6.–11.8.2019. Jokaisen konsertin aluksi Hannu Lintu esittelee soitettavan teoksen.

Yle Teema