Hyppää pääsisältöön

Hotellien salattu maailma

Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa.
Näyttelijä Richard E. Grant tutustuu Miamissa Frank Sinatran lempihotelliin. Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa. Kuva: Burning Bright Productions 2013 yle tv1

TV1 tiistaisin 7.3. - 11.4.2017 klo 19.00 - 19.45, uusinta lauantaisin klo 8.05
Yle Areenassa viikon ajan.

Hotellien salattu maailma -sarjassa tutustutaan historiallisiin ja tunnettuihin hotelleihin, jotka ovat kuninkaallisten ja julkisuuden henkilöiden suosiossa.

Sarjan toisella tuotantokaudella näyttelijä Richard E. Grant matkustaa muun muassa Miamiin, Hong Kongiin ja Tokioon tutustumaan hotelleihin ja niiden tarinoihin.

7.3. Osa 1: Miami

Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja. Miamissa Frank Sinatran lempihotelli tunnetaan hurjista mafiatarinoistaan, toinen loistohotelli puolestaan bikinitapahtumastaan.

14.3. Osa 2: Hong Kong

The Peninsula -hotelli on lähes sadan vuoden aikana kestinnyt maailman kauniita ja rikkaita. Näyttelijä Richard E. Grant tutustuu myös Lady Gagan suosimaan pilvenpiirtäjähotelliin.

Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa.
Hong Kongin hotellit täyttävät maailman tähtien toiveet. Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa. Kuva: Burning Bright Productions 2013 yle tv1

21.3. Osa 3: Berliini

Hotelli Adlon tunnetaan Michael Jacksonin kohuvierailusta, Grunewaldin barokkipalatsi puolestaan julkkisvieraistaan. Vapaamielisessä kaupungissa voi yöpyä myös ruumisarkussa tai leijonahäkissä.

28.3. Osa 4: New Orleans

Mustan musiikin legendaarisessa kaupungissa myös hotellin tarjoilija voi olla huippuluokan laulaja. Hurrikaani Katrina muutti loistohotellien ruokasalit turvapaikaksi.

4.4. Osa 5: Tokio

Kaukoidän suurkaupungin loistohotelleissa asiakas saa mitä ikinä haluaa. Näyttelijä Richard E. Grant tutustuu japanilaiseen spa-hotelliin ja Lost in Translation -elokuvasta tuttuun hotelliin.

Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa.
Tokiossa Richard E. Grant tutustuu japanilaiseen spa-hotelliin. Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa. Kuva: Burning Bright Productions 2013 yle tv1

11.4. Osa 6: Venetsia

Venetsiassa on loistohotelleja enemmän kuin missään muualla. Elokuvajuhlien aikaan legendaarinen Cipriani-hotelli on täynnä filmitähtiä, ja Richard E. Grant tutustuu sen upeaan sviittiin.

Hotel Secrets With Richard E. Grant. Tuotanto: BBC, Britannia, 2014

Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa.
Venetsiassa on loistohotelleja enemmän kuin missään muualla. Näyttelijä Richard E. Grant esittelee jälleen hulppeita hotelleja eri puolilta maailmaa. Kuva: Burning Bright Productions 2013 yle tv1
Kommentit