Hyppää pääsisältöön

Blockfest nappasi supersuositun Migosin – muita juhlavuoden artistijulkaisuja Profeetat, Kube ja MC Taakibörsta

Blockfest täyttää kymmenen vuotta. Migos on kova kiinnitys, koska poppoo on erityisen ajankohtainen.

Migos nähdään elokuussa Tampereella. // Kuva: Atlantic Records

Blockfest julkisti tänään ensimmäiset artistikiinnityksensä. Elokuussa Tampereella nähdään Profeetat, Kube, Gettomasa, KC/MD Mafia (Eevil Stöö, DJ Kridlokk, Koksu Koo), MC Taakibörsta x Tuomio & Kone -yhteiskeikka sekä iso ja ajankohtainen jenkkiräppäri Migos.

Blockfest järjestää jo heinäkuussa spesiaalin tapahtuman, kun festareiden kymmenvuotista taivalta juhlistetaan etukäteen supertähti The Weekndin kanssa.

Koska jo Kaisaniemen ennakkotapahtuman pääesiintyjä on ison luokan artisti, sai myös festariartisijulkistuksilta odottaa jotain erityistä. Sitä myös saatiin.

Migos on täydellinen valinta juuri tähän hetkeen. 2009 perustettuun trioon kuuluvat Quavo, Takeoff ja Offset. Kokoonpanon Bad and Boujee -hitiltä ei ole voinut välttyä. “Rain drop, drop top” -lainiin törmää myös lähes päivittäin meemeissä.

Kyseinen kappale ei ole Migosin ainoa hitti. Kokoonpano nousi suuren yleisön tietoisuuteen Versace-biisillään vuonna 2013. Pari vuotta myöhemmin tuli Look At My Dab, ja maailma oppi uuden tanssin: dabin.

Trio on ollut viime vuosina koko ajan ajankohtainen: Migosin soundi on freesi ja poppoo on ollut luomassa somessa levinneitä ilmiöitä. Elokuussa tullaan näkemään bileet, joissa muuten dabataan.

Blockfestin lavalle nousevat myös Kube ja Gettomasa. Ja tietysti Tampereella nähdään myös Profeetat. Cheek ja Elastinen esiintyvät yhdessä myös muilla festareilla. Ryhmäenergiaa saadaan myös KC/MD Mafiasta – jolloin lavalla nähdään Eevil Stöö, DJ Kridlokk ja Koksu Koo – sekä MC Taakibörstän ja Tuomio & Koneen yhteisestä esiintymisestä.

Jäämme kuumeisesti odottelemaan muita juhlavuoden artistijulkaisuja.

Blockfest järjestetään Tampereella 18.-19. elokuuta. YleX on tapahtuman päämediayhteistyökumppani.

Blockfestin The Weekndin tähdittämä tapahtuma Helsingin Kaisaniemessä 1. heinäkuuta. Muut esiintyjät ovat Bryson Tiller, JVG, Evelina, Kasmir ja Kube.