Hyppää pääsisältöön

Uusi Kino -lyhytelokuvakilpailun äänestys

Graafinen kuva, jossa mustat vuoret ja teksti äänestä Uusi Kino -palkinnon voittajaa.
Graafinen kuva, jossa mustat vuoret ja teksti äänestä Uusi Kino -palkinnon voittajaa. Kuva: Yle/Inka Hannonen & Juha Fiilin Tampereen elokuvajuhlat,uusi kino

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen kilpailun lähes kaikki lyhytelokuvat ovat katsottavissa Yle Areenassa 6.–11.3.2017. Yleisö sai äänestää omaa lyhytelokuvasuosikkiaan Uusi Kino -palkinnon voittajaksi!

Katsojat saivat äänestää mielestään kilpailun parhaan elokuvan, joka palkitaan Tampereen elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 12.3.2017. Eniten yleisöääniä saanut elokuva saa 1000 euron arvoisen Uusi Kino -palkinnon. Uusi Kino on Teeman maanantai-illan ohjelma, jossa esitetään kotimaisia ja ulkomaisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia.

Äänestys tapahtuu tällä sivulla, ja äänestääksesi lyhytelokuvasuosikkiasi sinulla tulee olla Yle Tunnus. Voit luoda Yle Tunnuksen tästä tai alla, äänestyksen yhteydessä. Yle Tunnuksen luomista varten tarvitset voimassaolevan sähköpostitilin.

Äänestysaika on päättynyt lauantaina 11.3.2017 klo 12.00. Kiitos kaikille äänestäjille!
Uuden Kinon edustaja luovuttaa 1000 euron palkinnon voittajalle elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 12.3.2017!

Osallistuminen Uusi Kino -kilpailuun on tuottajille vapaaehtoista, eikä vaikuta Tampereen elokuvajuhlien kilpailuun juhlien aikana. Yle Areenassa sarjaan valituista 28 elokuvasta katsottavissa on 22 elokuvaa.

Kommentit
 • Historia synnyttää musiikkia, musiikki tekee historiaa

  Sarja historiallisista tapahtumista musiikin kautta.

  Millaista musiikkia soi viime vuosikymmenten historiallisten tapahtumien taustalla? Millaisiin lauluihin kuulennot, sodat ja mullistukset ovat innoittaneet lauluntekijöitä? Kahdeksanosainen sarja tarkastelee lähihistorian merkkihetkiä musiikin kautta, Vietnamista Berliinin muurille, Apollo-lennoista New Yorkin homojen Stonewall-mielenosoituksiin.

 • U2, The Clash ja Sting – Ruisrockista on tullut monelle osa oman elämän soundtrackiä

  Ruisrock – 50 kesää meren rannalla -dokumentti Areenassa.

  Kesästä 1970 asti järjestetyllä Ruisrockilla on pitkä ja värikäs historia. Viiden vuosikymmenenkin jälkeen siitä on muodostunut tapahtuma, johon sekä yleisö että artistit palaavat mielellään aina uudelleen. Ruisrock - 50 kesää meren rannalla on uusi Ylen dokumentti, joka kertaa festivaalin historiaa ja antaa äänen myös viidelle artisti-kertojalle, jotka tuovat dokumenttiin omat Ruisrock-kokemuksensa.

 • Gustav Mahlerin sinfoniasarja soi Yle Teemalla läpi kesän

  RSO ja yhdeksän sinfoniaa + yksi keskeneräinen.

  Radion sinfoniaorkesteri on esittänyt kaikki Gustav Mahlerin kymmenen sinfoniaa juuri päättyvällä kaudella 2018–2019. Teema lähettää kaikki Mahler x 10 -sarjan konserttitallenteet sunnuntai-iltapäivisin 9.6.–11.8.2019. Jokaisen konsertin aluksi Hannu Lintu esittelee soitettavan teoksen.

Yle Teema