Hyppää pääsisältöön

Uusi Kino -lyhytelokuvakilpailun äänestys

Graafinen kuva, jossa mustat vuoret ja teksti äänestä Uusi Kino -palkinnon voittajaa.
Graafinen kuva, jossa mustat vuoret ja teksti äänestä Uusi Kino -palkinnon voittajaa. Kuva: Yle/Inka Hannonen & Juha Fiilin Tampereen elokuvajuhlat,uusi kino

Tampereen elokuvajuhlien kotimaisen kilpailun lähes kaikki lyhytelokuvat ovat katsottavissa Yle Areenassa 6.–11.3.2017. Yleisö sai äänestää omaa lyhytelokuvasuosikkiaan Uusi Kino -palkinnon voittajaksi!

Katsojat saivat äänestää mielestään kilpailun parhaan elokuvan, joka palkitaan Tampereen elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 12.3.2017. Eniten yleisöääniä saanut elokuva saa 1000 euron arvoisen Uusi Kino -palkinnon. Uusi Kino on Teeman maanantai-illan ohjelma, jossa esitetään kotimaisia ja ulkomaisia lyhyt- ja dokumenttielokuvia.

Äänestys tapahtuu tällä sivulla, ja äänestääksesi lyhytelokuvasuosikkiasi sinulla tulee olla Yle Tunnus. Voit luoda Yle Tunnuksen tästä tai alla, äänestyksen yhteydessä. Yle Tunnuksen luomista varten tarvitset voimassaolevan sähköpostitilin.

Äänestysaika on päättynyt lauantaina 11.3.2017 klo 12.00. Kiitos kaikille äänestäjille!
Uuden Kinon edustaja luovuttaa 1000 euron palkinnon voittajalle elokuvajuhlien päättäjäisissä sunnuntaina 12.3.2017!

Osallistuminen Uusi Kino -kilpailuun on tuottajille vapaaehtoista, eikä vaikuta Tampereen elokuvajuhlien kilpailuun juhlien aikana. Yle Areenassa sarjaan valituista 28 elokuvasta katsottavissa on 22 elokuvaa.

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa