Hyppää pääsisältöön

Tsekkaa Skam-näyttelijä Ulrikke Falchin huikea Instagram – alusvaatetanssia, kaksoisleukakuvia ja feministivuohia

Skam-sarjan Vilden näyttelijän tili on samalla hulvaton ja kantaaottava.

Suosittelemme vahvasti kurkistamaan Ulrikke Falchin Instagramiin. // Kuva: Instagram / ulrikkefalch

Norjalainen hittisarja Skam on tehty niin, että jaksojen lisäksi hahmojen elämää voi seurata esimerkiksi heidän Instagram-tileillään. Idea on hyvä, ja hahmoilla onkin mukavasti seuraajia: määrät pyörivät parhaimmillaan puolessa miljoonassa.

Heidän näyttelijöillään on tietysti myös omat somet. Koska Skam on noussut niin isoksi menestykseksi myös Norjan ulkopuolella, ovat näyttelijät saaneet hyvän someboostin.

Vildeä näyttelevää Ulrikke Falchia seuraa Instagramissa tällä hetkellä lähes 700 000 käyttäjää. Eikä mikään ihme, koska hänen tilinsä on aivan huikea.

Hänen Instagramissaan ei ole viimeisen päälle fiksattuja selfieitä, vaan se on täynnä kaikkea erikoista. Falch postailee tililleen paljon huumoria, josta suurin osa kohdistuu häneen itseensä. Tyhmiä ilmeitä, vihellysvideoita, itsensä nolaamista. Joskus hän saattaa istua alasti suihkun lattialla ja eläytyä sydänsurumusiikkiin.

Samalla hän kuitenkin ottaa kantaa. Kuvissaan ja videoissaan Falch haluaa viestiä seuraajilleen muun muassa sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja kauneusihanteista. Sekä raiskauskulttuurista – samalla kun liimaa glitteriä naamaansa.

Tässä parhaita paloja näyttelijän tililtä:

Avaa Instagram postaus

Avaa Instagram postaus

Vauvavuohia ja puhetta feminismistä:

Avaa Instagram postaus

Avaa Instagram postaus

Merenneito-tutoriaali:

Avaa Instagram postaus

Näyttelijä hallitsee somenkäyttönsä superhyvin, kannattaa tsekata! On myös hienoa nähdä, kuinka Falch käyttää suosiotaan puhuakseen tärkeistä asioista.

Lue myös:

Skam-sarjan soundtrack on täydellistä korvakarkkia – tässä seitsemän hetkeä, jolloin sarjan musa kuvaa upeasti vallitsevaa tunnelmaa  

Skamin paras hahmo selvillä – tällainen on äänestäjien suosikki Noora

Skamin neljäs kausi tulee pian – onko keskiössä Sana, Vilde vai Even?

Kommentti: Skam puhuu homoudesta tavalla, jota nykymaailma tarvitsee

Skam on parasta nuortendraamaa pitkiin aikoihin – tässä viisi syytä siihen, miksi sarjaa kannattaa katsoa