Hyppää pääsisältöön

Ajatuksia ajasta, demokratiasta ja Ylestä

Onko Suomi myös tulevaisuudessa hyvä paikka elää?
Onko Suomi myös tulevaisuudessa hyvä paikka elää? strategiatyö,toimintaympäristö,työkirjat

Onko Suomi myös tulevaisuudessa hyvä paikka elää? Kuka kirjoittaa pelisäännöt? Kuka ymmärtää ihmistä parhaiten? Minne matka, media?

Nämä ja monet muut kysymykset nousivat esiin, kun kokosimme havaintoja Ylen toimintaympäristöstä, muuttuvasta yhteiskunnasta ja mediasta. Havainnot on koottu media-alan toimintaympäristöä kuvaavaksi Työkirja tulevaisuuteen -julkaisuksi, joka kuvaa nopeasti muuttuvaa yhteiskuntaa, teknologiaa ja median käyttöä.

Lisäksi pyysimme näkökulmia eri kirjoittajilta. Ajatuksia ajasta, demokratiasta ja Ylestä -kokoelma käsittelee median muutosta digitalisaatiota, kulttuuria, journalismia ja julkisen palvelun mediaa.

Kokoelman kirjoittajia ovat Jari Muikku, Sirkka Heinonen, Mikko Rusama, Anu Partanen, Cilla Benkö, Atte Jääskeläinen, Anu Koivunen, Markus Keränen, Aino Kivi, Marit af Björkesten, Pirita Näkkäläjärvi, Lotta Backlund, Jukka Holmberg ja Ismo Silvo.

Työkirja ja artikkelikokelma ovat Ylen hallintoneuvoston, hallituksen ja johtoryhmän 7.3. pidetyn toimintaympäristöseminaarin tausta-aineistoa.

Lue Gunilla Ohlsin johdanto aineistoon: Minne matka, media?

Suora linkki

Suora linkki