Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Isäni tähtien takaa

Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien, mutta kaikki muuttui kun hänen isänsä valaistui.
Einari ja Veikko-isä keskustelevat maailmankaikkeudesta. Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien, mutta kaikki muuttui kun hänen isänsä valaistui. yle tv1

TV1 maanantaina 13.3.2017 klo 21.30 - 22.50, uusinta lauantaina 18.3. klo 12.35
Katsottavissa Yle Areenassa

Isäni tähtien takaa on Einari Paakkasen ohjaama elokuva isästä, pojasta ja avaruuden valo-olennoista.

Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien. Kaikki muuttui Einarin ollessa 12-vuotias.

Veikko-isä koki valaistumisen ja ilmoitti olevansa Maan ja ulkoavaruuden välinen sanansaattaja. Hän kertoi näkevänsä avaruusolentoja, pystyvänsä ottamaan yhteyttä tuonpuoleiseen ja omaavansa yliluonnollisia parannuskykyjä.

Einarista ja Veikosta tuli tiimi, jolle koko maailmankaikkeus oli avoinna. Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Einari kohtaa isänsä epäilyksillään.

Tuotanto: Pohjola-Filmi Oy, 2016.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.