Hyppää pääsisältöön

FOOM FEST -tubetapahtumassa kuullaan inspiraatiopuhe Lakolta – juontajina YleX:n Tommi Manninen ja Justimusfilmsin Sami Harmaala

Huippu-tubettaja Casey Neistatin tähdittämän FOOM FESTin juontajat julkistettiin tänään. Tapahtuma järjestetään 27.–29. huhtikuuta.

YleX:n tubekanavalta tuttu Tommi Manninen juontaa tapahtuman. // Kuva: Katri Norrlin/YleX

Suomen ensimmäinen online-videoon ja liikkuvaan kuvaan keskittyvä FOOM FEST -tapahtuma tuo yhteen huikean kaartin videoammattilaisia sekä Suomesta että maailmalta. Huhtikuun lopussa Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä tapahtumassa tarjotaan vinkkejä ja inspiraatiota online-videon suunnitteluun ja tekemiseen huipputekijöiden johdolla.

Lauantaina tapahtuma huipentuu tube-tähti Lakon inspiraatiopuheeseen. FOOM FESTin juontajia ovat Justimusfilmsin Sami Harmaala sekä YleX:n Tommi Manninen.

- Youtubeen on mahtavaa tehdä sisältöä: istutaan sitten Sannin kanssa sohvalla syömässä ananasta tai kiljutaan eturivissä Mikael Gabrielin loppuunmyydyllä keikalla, yleisö pääsee mukaan mestoille YleX:n tubekanavalla. On upeaa olla osa FOOM:ia, inspiroitua siellä uusista ideoista ja tietenkin päästä tapaamaan sitä jengiä, joka seuraa innokkaimmin Suomen tubeskeneä, Manninen kommentoi.

Viikonlopun aikana lauteilla nähdään yli 40 videoalan huippua niin YouTuben, tv:n, elokuvan kuin VR-teknologiankin maailmasta.  FOOM FEST -tapahtumassa omia oivalluksiaan videon parista  jakavat muun muassa maailmanluokan huippu-tubettaja Casey Neistat sekä Suomen suosituimmat tubettajat Lakko, Mmiisas ja Justimusfilms. Duudsonien kansainvälistymistarinan jakavat puolestaan Kai Kotajärvi ja Jarno Laasala.

- Olen fanittanut Duudsoneita jo pitkään. Viime vuosina olen inspiroitunut siitä, miten he ovat olleet tube-maailman edelläkävijöitä ja uudistaneet brändiään jatkuvasti. Sen takia odotan Jarno Laasalan esitystä eniten, Manninen kertoo.

Lisäksi mukana keskustelussa nähdään kattava joukko Suomen eturivin online-video ammattilaisia, kuten Timo Wilderness, Lauri Laukkanen, Mariieveronica, Ilmari Huttu-Hiltunen sekä Mansikkka.

YleX on mediakumppanina mukana tapahtumassa. YleX tulee siis tarjoamaan kuulijoilleen myöhemmin keväällä eksklusiivista sisältöä tapahtumasta. Viemme paikalle myös kuulijoitamme. Tulossa on muun muassa Meet and Greet -tapahtuma, johon sinulla on mahdollisuus päästä vain seuraamalla YleX:ää.

YleX:n tubekanavan löydät täältä.

Luvassa myös oma päivä videon ammattitekijöille eli FOOM PRO 27.4.2017.

Lue myös:

Lapissakin kuvannut huipputubettaja Casey Neistat esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa