Hyppää pääsisältöön

Hakekaa kätilö! – uusi 6. kausi

Suosikkisarja Hakekaa kätilö! (12) palaa kahdeksannen kauden uusin jaksoin.
Ihanat kätilöt Barbara (Charlotte Ritchie, vas.), Trixie Franklin (Helen George) ja Patsy Mount (Emerald Fennell) palaavat töihin. Suosikkisarja Hakekaa kätilö! (12) palaa kahdeksannen kauden uusin jaksoin. Kuva: Neal Street Productions 2016 yle tv1

TV1 perjantaisin 31.3. - 7.4.2017 klo 19.00 - 19.50 (erikoisjaksot)
TV1 perjantaisin 14.4. - 2.6.2017 klo 19.00 - 20.00 (uusi 6. kausi)
Yle Areenassa 14 päivää

Koskettava, tosipohjainen suosikkisarja Lontoon East Endin köyhien lapsiperheiden ja heitä auttavien kätilöiden, nunnien ja lääkärien aherruksesta jatkuu.

Hakekaa kätilö! (12) kuudennen kauden aloittaa kaksiosainen erikoisjakso, joka esitettiin Britanniassa jouluna 2016. Erikoisjakson jälkeen esitetään kahdeksan uutta jaksoa. Sarjaan on tulossa lisää tuotantokausia.

Avustusmatka Etelä-Afrikkaan

Joulun aikaan Nonnatus Housessa soi puhelin. Etelä-Afrikassa sijaitsevaa nunnien ylläpitämää sisarklinikkaa on kohdannut raskas menetys, ja siellä tarvitaan kipeästi apua. Terhakka iskujoukko nunnia, hoitajia ja muuta henkilökuntaa valmistautuu lähtöön Hope-klinikalle. Etenkin nuoret hoitajat odottavat matkaa innolla, tuohan se vaihtelua rutiineihin.

Vastaako vieras maa ja köyhä lähetyssairaala odotuksia? Pian iskujoukko huomaa, että sairaalassa asiat tehdään toisin. Arvojärjestyskin on perin erilainen, ja henkilökunta törmää ensi kertaa elämässään rotusortoon.

Kuinka suurkaupungin humuun ja vapaamielisyyteen tottunut väki suoriutuu vaativasta tehtävästään? Joskus myös itse auttajat ovat avun tarpeessa, mutta puhaltamalla yhteen hiileen ja ottamalla riskejä sopivina annoksina voidaan pelastaa monta tilannetta ja ihmishenkeä.

Suosikkisarja Hakekaa kätilö! (12) palaa kahdeksannen kauden uusin jaksoin.
Nonnatus Housen väki tekee avustusmatkan Afrikkaan. Suosikkisarja Hakekaa kätilö! (12) palaa kahdeksannen kauden uusin jaksoin. Kuva: Neal Street Productions 2016 Hakekaa kätilö,yle tv1

Vaikeita valintoja

Kotiinpaluun jälkeen jatkuu jälleen arkinen aherrus tutuissa ympyröissä, mutta jotain on muuttunut, eikä välttämättä parempaan suuntaan.

Yhteiskunnalliset muutokset heijastuvat niin koteihin kuin perheitä auttaviin terveydenhoidon ammattilaisiin. Rakastettavien hahmojen on tehtävä vaikeitakin valintoja.

Pääosia näyttelevät Jenny Agutter (sisar Julienne), Judy Parfitt (sisar Monica Joan), Helen George (Trixie), Stephen McGann (tohtori Turner), Laura Main (Shelagh), Linda Bassett (hoitaja Crane), Victoria Yeates (sisar Winnifred), Bryony Hannah (sisar Mary Cynthia), Charlotte Ritchie (Barbara), Cliff Parisi (Fred) sekä kertojaäänenä Vanessa Redgrave.

Call the Midwife. Alkuperäisidea ja käsikirjoitus: Jennifer Worthin muistelmiin pohjautuen Heidi Thomas. Tuotanto: BBC/Neal Street Production, Britannia, 2016.