Hyppää pääsisältöön

Onks noloo jatkuu isompana ja nolompana kuin koskaan – ja uusilla juontajilla

Onks noloo -sarjan uudet juontajat Meri ja Ani.
Onks noloo -sarjan uudet juontajat Meri ja Ani. Kuva: Yle Summeri,onks noloo

Summerin legendaarinen Onks noloo -sarja jatkuu täysin uudistuneena! Sarjan juontajina nähdään nyt Meri ja Ani, jotka ovat aikaisemmin noloilleet mm. Homman nimi - ja Totuus vai tehtävä -sarjoissa.

Sarja jatkuu Yle Areenassa perjantaina 17. maaliskuuta. Uudella kaudella testataan onko noloa ostaa kondomeja, riidellä julkisesti ja sekoilla leffateatterissa, ja tietysti paljon muuta. Kauden ensimmäiset viisi jaksoa voit katsoa Areenasta täältä.

Onko sinulla nerokkaan nolo idea tai kysymys siitä, mikä on ja ei ole noloa? Kysymyksiä voi lähettää Summerille Instagramissa @ylesummeri. Kysymykset voi esittää joko julkisesti tai Direct-toiminnon kautta. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostilla summeri@yle.fi.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.