Hyppää pääsisältöön

Historia: Hitlerin eläimet

Dokumentti kertoo hämmästyttävän tositarinan siitä, kuinka natsit yrittivät hallita luontoa ja kääntää evoluution suuntaa.
Herman Göring halusi luoda aaniometsiin suuria eläimiä metsästettäväksi. Dokumentti kertoo hämmästyttävän tositarinan siitä, kuinka natsit yrittivät hallita luontoa ja kääntää evoluution suuntaa. yle tv1

TV1 maanantaina 27.3.2017 klo 19.00 - 19.50, uusinta sunnuntaina 2.4. klo 15.05
Yle Areenassa 30 päivää

Puolan ja Valko-Venäjän rajalla metsä kätkee uumeniinsa jäljet eräästä Adolf Hitlerin kokeilusta. Natsit tahtoivat matkata ajassa taaksepäin ja luoda uudestaan jotain, mitä ei ollut olemassa 9000 vuoteen.

SS:ään kuuluneet tiedemiehet halusivat herättää henkiin muinaisia, sukupuuttoon kuolleita isoja eläimiä. Uuden ylivertaisen ihmisrodun oli määrä metsästää niitä Euroopan aarniometsissä. Suunnitelman laatijat olivat valmiita jopa tappamaan hankkeen toteuttamiseksi.

Dokumentti kertoo hämmästyttävän tositarinan siitä, kuinka natsit yrittivät hallita luontoa ja kääntää evoluution suuntaa.

Hitler´s Jurassic Park. Ohjaus: Jeremy Bristow. Tuotanto: Quickfire Media, Britannia, 2014.

Kommentit