Hyppää pääsisältöön

Äänestystulos: Yleisö haluaa Kauriinmetsästäjät Weekend Festivalille

Weekend Festival järjestetään Helsingin Kyläsaaressa 4.– 5. elokuuta.

Kauriinmetsästäjät eli Heikki Petrell ja Tuomas Kaitanen // Kuva: Promokuva: Julius Konttinen

YleX järjesti yhteistyössä Weekend Festivalin kanssa äänestyksen, joka saattaa vaikuttaa myös festarin ensi kesän ohjelmistoon. Kanavan musanerot valitsivat omat ehdokkaansa, joista sai äänestää. Lisäksi yleisö sai ehdottaa omia suosikkejaan kommentoimalla ja valitsemalla vaihtoehdon ”joku muu”.

Äänestyksen voitti Kauriinmetsästäjät, toiseksi sijoittui Serot ja kolmanneksi äänestettiin Eric Prydz.

- Olemme tällä hetkellä hintaneuvotteluissa Kauriinmetsästäjien kanssa Weekend-keikasta. Kaksikko tekee kiinnostavaa, freshiä musiikkia ja se olisi mielestämme erittäin tuore tuulahdus tämän vuoden artistikattauksessa.

- Äänestyksessä tuli paljon jo Weekendeillä soittaneita artisteja sekä uusia, kuten Topi sekä Marshmello. Analysoimme nyt näitä tuloksia vielä tarkemmin ja teemme sitten tarkemmat johtopäätökset buukkauksista, Jyri Heikkinen Weekend Festivalilta kommentoi YleX:lle.

Yleisön omia ehdotuksia olivat muun muassa Disclosure, R3hab, KSHMR, Eminem, Martin Garrix, Kygo, KASPERG, Lost Frequencies, Tom&Hills, Bastille, Ed Sheeran, Haloo Helsinki!, Adele, Sini Sabotage, Svenstrup & Vendelboe, Fboti, Topi, JVG, Antti Tuisku, Topi, Krista Siegfrids, DJ Snake, Nicky Jam, Marshmello, Steve Aoki, Depeche Mode, DJ Bl3nd, Galantis, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Scooter, Steve Aoki, Axwell /\ Ingrosso, Hardwell, Years & Years, The Prodigy, Florian Picasso, Avicii, Calvin Harris ja Worakls.

Ääniä annettiin viikossa reilusti yli 4000 kappaletta.

YleX  on tapahtuman yhteistyökumppani ja bailaa mukana Weekend Festivalilla.

Muokattu 20.3. klo 15:48: Lisätty Weekendin kommentit juttuun.

Lue myös:

YleX Ensinäyttö: Kauriinmetsästäjät haluaa rikkoa illuusion viileästä imagosta niin Revi mua -videollaan kuin keikkareissuillakin 

Kenet haluaisit nähdä Weekend Festivalilla? Äänestä

The Chainsmokers Weekend Festivalin päätähdeksi – muita uusia kiinnityksiä ovat muun muassa Tungevaag & Raaban ja Mikael Gabriel