Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Minä ja mun päivä

Kutsu meidät sun luo kylään
Kutsu meidät sun luo kylään Galaxi

Minä ja mun päivä-sarjassa Melissa ja Valtteri lähtevät kylään suomalaisten nuorten koteihin. Päivät sisältävät vähintäänkin ihanaa arkea, läheisiä, harrastuksia, iloa, oivalluksia ja keskustelua tärkeistä asioista.


  • Joululuukut 2017

    Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan uusi kysymys!

    Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan uusi kysymys, johon sinulla on 24 tuntia aikaa vastata.

  • Käsikirjoituskoulu

    Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

    Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.