Hyppää pääsisältöön

Robinin tanssihaaste on loppunut! Kiitos osallistujille!

Robinin tanssihaaste on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille. Saimme huikean määrän hienoja tanssivideoita, joista parhaat vedot kuvataan toukokuussa Hula hula -tanssivideolle. Video julkaistaan Ylen Hulahula Suomi -nettisivuilla, Yle Areenassa sekä Hulahula Suomi -kampanjan sosiaalisen median kanavissa.

Tanssivideota odotellessa voit harjoitella Reija Wäreen Robinin musiikkivideoon tekemää koreografiaa, jota tanssitaan juhannusaattona kaikkien aikojen juhannusjuhlissa!

Haasteeseen osallistuneet videot löytyvät Instagramista, Musical.lysta ja Facebookista #hulahulasuomi

Voittajavideot löytyvät Instagramista käyttäjiltä: taunokki, sunazz, uniahoop, amandanou, sinialeksandra_, veraeloranta, tampereenbalettiopisto, tinduski ja ramime27 sekä Facebookista pyörätuolitanssijat Kuopiosta #hulahulasuomi!