Hyppää pääsisältöön

Silta – uusi 4. kausi alkaa Ylellä tammikuussa

TV1 maanantaina 1.1.2018 klo 22.00 - 23.00 ja sunnuntaisin 7.1. - 18.2.2018 klo 22.00 - 23.00, uusinta torstaisin n. klo 23.25
Katsottavissa Yle Areenassa

Huippusuosittu rikossarja Silta jatkuu 4. kauden uusilla jaksoilla 1. tammikuuta 2018. Yle esittää palkitun sarjan uunituoreena samaan aikaan Ruotsin SVT:n kanssa.

Uusivuosi alkaa ruotsalais-tanskalaisen huippudraaman merkeissä, kun Silta (Bron/Broen) palaa ruutuun neljännen ja samalla viimeisen kauden jaksoin. Tulossa on kahdeksan jännitystä tihkuvaa jaksoa.

Sillan tekijät vahvistivat fanien iloksi viime elokuussa, että sarjaan saadaan vielä yksi kausi. Sarjan kuvaukset alkoivat marraskuussa 2016.

Sarjan päärooleissa jatkavat Sofia Helin ja Thure Lindhardt. Tutut hahmot, ruotsalainen Saga Norén ja tanskalainen Henrik Sabroe selvittävät jälleen rikoksia yhdessä.

Herkullinen loppuratkaisu

Sillan kuvaukset päättyivät toukokuun lopussa, ja sarja on tällä haavaa vielä jälkityöstössä. Viimeisestä kaudesta on saatu maistiaiseksi ensimmäinen ennakkomainos, josta tarkkasilmäinen katsoja voi etsiä vihjauksia tulevista tapahtumista.

"Turvatoimet ovat huomattavat, jotta materiaalia tai juonipaljastuksia ei pääse leviämään. Odotukset ovat korkealla kaikkialla, koska Silta on globaali ilmiö. Se on myyty koko maailmaan Pohjois-Korea pois luettuna. Tuotantoyhtiö lupaa todella herkullisen loppuratkaisun", Ylen ohjelmahankkija Johan Förnäs kertoo.

Kommentit