Hyppää pääsisältöön

Areena muistuttaa nyt viesteillä

Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista
Ilmoitusten käyttäminen on helppoa. 1. Paina kellokuvaketta sarjanäkymässä. 2. Kun sarjaan on ilmestynyt uusi ohjelma, saat ilmoituksen laitteeseesi. 3. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa uutta jaksoa. Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista mobiilisovellukset,Matkapuhelimet ja mobiililaitteet,mobiiliteknologia,Yle Areena,Android

Android-mobiilikäyttöjärjestelmän Areena-sovellus saa lähipäivinä uuden ominaisuuden. Yle Tunnuksella sovellukseen kirjautuneet käyttäjät voivat tilata ilmoituksen haluamistaan uusista ohjelmista.

Ilmoitusten tilaaminen tehdään sarjanäkymästä. Jos siis haluat esimerkiksi ilmoituksen, kun Ryhmä Hau -sarjan uusin jakso on katsottavissa, mene Ryhmä Haun sarjanäkymään ja paina näkymän ylälaidassa näkyvää kellokuvaketta. Kun ilmoitukset on valittu, kellosymboli on väriltään keltainen. Nyt saat puhelimeesi ilmoituksen aina, kun uusi jakso sarjasta on katsottavissa. Tunnistat Areenan lähettämän ilmoituksen Yle-logosta. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa ohjelmaa.

Voit poistaa ilmoituksen sarjanäkymässä painamalla kellosymbolia uudestaan tai menemällä sovelluksen valikosta löytyvään Ilmoitukset-näkymään. Tähän näkymään listataan kaikki ohjelmat, joista olet tilannut ilmoitukset. Tässä näkymässä voit myös poistaa kunkin sarjan ilmoitukset painamalla sarjan kohdalla olevaa valikkosymbolia (...).

Ilmoitustoiminnallisuus toimii siis Areenan Android-sovelluksen uusimmassa versiossa, mutta ei vielä AndroidTV-laitteiden sovelluksessa. Tuomme saman toiminnallisuuden iOS-laitteisiin myöhemmin. Selainpalveluun ilmoitustoiminnallisuutta ei toistaiseksi ole tulossa. Android-sovelluksen asentaneet saavat uuden ominaisuuden käyttöönsä vaiheittain lähipäivien aikana.

Android-sovellukseen on myös lisätty web-palveluun jo aiemmin tuotu mahdollisuus siirtyä tv-kanavien lähetyksissä neljä tuntia taaksepäin.

Kolmantena uutuutena käyttäjä voi nyt kytkeä pois päältä seuraavan jakson automaattisen toiston, joka sovelluksessa on oletuksena päällä. Valinta löytyy Areena-sovelluksen asetuksista.

Areenan Android-sovelluksen voi ladata maksutta Google Play -sovelluskaupasta.

Kommentit
 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.

 • Tervetuloa Dokkarifestivaalille!

  Dokkarifanien oma festivaali Areenassa.

  Diego Maradona, For Sama, Leftover Women, School of Seduction, Aatos ja Amine, Mating, ja vaikkapa kaupan päälle vielä Love Child, Veeran Maaginen Elämä.

 • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

  Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

  Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.