Hyppää pääsisältöön

Areena muistuttaa nyt viesteillä

Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista
Ilmoitusten käyttäminen on helppoa. 1. Paina kellokuvaketta sarjanäkymässä. 2. Kun sarjaan on ilmestynyt uusi ohjelma, saat ilmoituksen laitteeseesi. 3. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa uutta jaksoa. Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista mobiilisovellukset,Matkapuhelimet ja mobiililaitteet,mobiiliteknologia,Yle Areena,Android

Android-mobiilikäyttöjärjestelmän Areena-sovellus saa lähipäivinä uuden ominaisuuden. Yle Tunnuksella sovellukseen kirjautuneet käyttäjät voivat tilata ilmoituksen haluamistaan uusista ohjelmista.

Ilmoitusten tilaaminen tehdään sarjanäkymästä. Jos siis haluat esimerkiksi ilmoituksen, kun Ryhmä Hau -sarjan uusin jakso on katsottavissa, mene Ryhmä Haun sarjanäkymään ja paina näkymän ylälaidassa näkyvää kellokuvaketta. Kun ilmoitukset on valittu, kellosymboli on väriltään keltainen. Nyt saat puhelimeesi ilmoituksen aina, kun uusi jakso sarjasta on katsottavissa. Tunnistat Areenan lähettämän ilmoituksen Yle-logosta. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa ohjelmaa.

Voit poistaa ilmoituksen sarjanäkymässä painamalla kellosymbolia uudestaan tai menemällä sovelluksen valikosta löytyvään Ilmoitukset-näkymään. Tähän näkymään listataan kaikki ohjelmat, joista olet tilannut ilmoitukset. Tässä näkymässä voit myös poistaa kunkin sarjan ilmoitukset painamalla sarjan kohdalla olevaa valikkosymbolia (...).

Ilmoitustoiminnallisuus toimii siis Areenan Android-sovelluksen uusimmassa versiossa, mutta ei vielä AndroidTV-laitteiden sovelluksessa. Tuomme saman toiminnallisuuden iOS-laitteisiin myöhemmin. Selainpalveluun ilmoitustoiminnallisuutta ei toistaiseksi ole tulossa. Android-sovelluksen asentaneet saavat uuden ominaisuuden käyttöönsä vaiheittain lähipäivien aikana.

Android-sovellukseen on myös lisätty web-palveluun jo aiemmin tuotu mahdollisuus siirtyä tv-kanavien lähetyksissä neljä tuntia taaksepäin.

Kolmantena uutuutena käyttäjä voi nyt kytkeä pois päältä seuraavan jakson automaattisen toiston, joka sovelluksessa on oletuksena päällä. Valinta löytyy Areena-sovelluksen asetuksista.

Areenan Android-sovelluksen voi ladata maksutta Google Play -sovelluskaupasta.

 • Ongelmia Areenan Chromecast-toistossa

  Chromecast-toisto ei toimi luotettavasti

  Chromecast ei tällä hetkellä toimi luotettavasti Areenan mobiilisovellusten kanssa. Osa Areenan mobiilisovelluksia käyttävistä käyttäjistä on kokenut ongelmia Areenan Chromecast-toistossa. Osa Areenassa tarjolla olevista ohjelmista ei toistu tai toisto lakkaa kesken ohjelman. Ongelmat ovat tiedossa ja niitä yritetään korjata.

 • Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa

  Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista

  Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan juuri julkaisemissamme elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat toivotut tv-elokuvat Manillaköysi, Kirje isältä, Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet, Yhdeksän miehen saappaat, Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.

 • Vieraita Transilvaniasta ja aikojen takaa – tieteis- ja kauhukuunnelmia syksyä synkistämään

  Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia.

  Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä. Poikien viljelyharrastus uhkaa avata ovet ulkoavaruuden valloittajille. Dracula nousee maihin Lontoossa ja tohtori Frankensteinin luoma hirviö etsii rakkautta ja hyväksyntää syrjäisellä saarella.

 • Kaisa tuli kuolemaan Kotikadulle – neljäs kausi nyt Areenassa

  Eeva Mäkimaan äiti ilmestyi Kotikadulle neljännellä kaudella

  Kotikadun neljäs kausi alkaa, kun Mäkimaiden ovelle ilmestyy yllättäen Eevan äiti Kaisa mukanaan huonoja uutisia. Kaisan tarina vie läpi koko kauden, mutta myös muille kotikatulaisille tapahtuu. Alunperin vuosina 1998–1999 lähetetty neljäs kausi on katsottavissa Areenassa 26.10. alkaen kuusi kuukautta.