Hyppää pääsisältöön

Areena muistuttaa nyt viesteillä

Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista
Ilmoitusten käyttäminen on helppoa. 1. Paina kellokuvaketta sarjanäkymässä. 2. Kun sarjaan on ilmestynyt uusi ohjelma, saat ilmoituksen laitteeseesi. 3. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa uutta jaksoa. Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista mobiilisovellukset,Matkapuhelimet ja mobiililaitteet,mobiiliteknologia,Yle Areena,Android

Android-mobiilikäyttöjärjestelmän Areena-sovellus saa lähipäivinä uuden ominaisuuden. Yle Tunnuksella sovellukseen kirjautuneet käyttäjät voivat tilata ilmoituksen haluamistaan uusista ohjelmista.

Ilmoitusten tilaaminen tehdään sarjanäkymästä. Jos siis haluat esimerkiksi ilmoituksen, kun Ryhmä Hau -sarjan uusin jakso on katsottavissa, mene Ryhmä Haun sarjanäkymään ja paina näkymän ylälaidassa näkyvää kellokuvaketta. Kun ilmoitukset on valittu, kellosymboli on väriltään keltainen. Nyt saat puhelimeesi ilmoituksen aina, kun uusi jakso sarjasta on katsottavissa. Tunnistat Areenan lähettämän ilmoituksen Yle-logosta. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa ohjelmaa.

Voit poistaa ilmoituksen sarjanäkymässä painamalla kellosymbolia uudestaan tai menemällä sovelluksen valikosta löytyvään Ilmoitukset-näkymään. Tähän näkymään listataan kaikki ohjelmat, joista olet tilannut ilmoitukset. Tässä näkymässä voit myös poistaa kunkin sarjan ilmoitukset painamalla sarjan kohdalla olevaa valikkosymbolia (...).

Ilmoitustoiminnallisuus toimii siis Areenan Android-sovelluksen uusimmassa versiossa, mutta ei vielä AndroidTV-laitteiden sovelluksessa. Tuomme saman toiminnallisuuden iOS-laitteisiin myöhemmin. Selainpalveluun ilmoitustoiminnallisuutta ei toistaiseksi ole tulossa. Android-sovelluksen asentaneet saavat uuden ominaisuuden käyttöönsä vaiheittain lähipäivien aikana.

Android-sovellukseen on myös lisätty web-palveluun jo aiemmin tuotu mahdollisuus siirtyä tv-kanavien lähetyksissä neljä tuntia taaksepäin.

Kolmantena uutuutena käyttäjä voi nyt kytkeä pois päältä seuraavan jakson automaattisen toiston, joka sovelluksessa on oletuksena päällä. Valinta löytyy Areena-sovelluksen asetuksista.

Areenan Android-sovelluksen voi ladata maksutta Google Play -sovelluskaupasta.

 • Kotikadun kolmannen kauden suurin mysteeri löytyy ullakolta

  Neljäs kausi tulee katsottavaksi lokakuussa.

  Kotikadun kolme ensimmäistä kautta ovat nyt katsottavissa Areenassa. Jokainen kausi on katsottavissa kuusi kuukautta, joten vielä on aikaa aloittaa koko sarja alusta. Ensimmäinen kausi on katseltavissa 25.7. saakka. Vuosina 1997–1998 nähty kolmas kausi saapui juuri juhannuksen kynnyksellä katsottavaksi. Toinen kausi pättyi jaksoon, jossa tanssittiin Jannen ja Pirkon häitä.

 • Knalleja, sateenvarjoja, loitsuja ja olviretkeä - radiodraamaa keskikesän juhlaan

  Radiodraaman juhannuspaketissa useita toivekuunnelmia

  Hellii juhannuksena helle tai piinaa sade ja savuava grilli, voivat radiodraaman ystävät uppoutua kuunnelmien maailmaan. Seikkaile Knallin ja sateenvarjon kanssa New Yorkin alamaailmassa, noitien kera juhannustanhuvilla ja selvitä hukkuneen miehen kohtalo komisario Vahtosen kanssa.

 • Ota radiodraamat mukaasi kesään!

  Lataa kuunnelmat omalle laitteelle

  Kaikki arkistosta julkaistavat radiodraamat ovat kuunneltavissa Areenan kautta, mutta osa on myös ladattavissa omalle laitteelle. Ota suosikkisi mukaan ja uppoudu kuunnelmien maailmaan mökkirannassa, tunturissa tai ulkomailla nettiyhteyksien ulottumattomissa. Kokoamme tälle sivulle ladattavat radiodraamat, jotka on julkaistu arkistosopimuksen puitteissa.

 • Kymmenvuotias Areena on suositumpi kuin koskaan

  Areenan viimeiset kuusi kuukautta

  Kesäkuussa 10 vuotta täyttävän Yle Areenan käyttäjäennätykset ovat paukkuneet kevään aikana: Areenaa käyttää viikossa jo noin 2,3 miljoonaa eri selainta. Kevään aikana palveluun on tuotu myös runsaasti uusia ominaisuuksia. Norjalainen nuorisosarja Skam on ollut kevään iso puheenaihe ja hitti.