Hyppää pääsisältöön

Vaakakapinan #munlaji – Näin näkyy liikunnanilo!

Näin te löysitte liikunnan ilon - #munlaji
Yksi Tea Valtosen kivoimmista liikuntalajeista on jenkkifutis. Näin te löysitte liikunnan ilon - #munlaji Kuva: Eve Mantu liikkuminen,vaakakapina

Vaakakapina haastaa jokaisen etsimään tiensä takaisin liikkumisen iloihin. EI tehokkuudelle tai "laihduttavuudelle" – KYLLÄ ilolle!

Maaliskussa Vaakakapina on keskittynyt erityisesti liikkumiseen ja liikunnan iloon. Nurkkaan on heitetty tehokkuusajattelu; esiin on nostettu levon merkitys ja usein tavoitteellisuuden alle unholaan jääneet liikkumisen ilo ja liikkumisesta saatava nautinto.

Mikä on sinulle iloa tuottava liikkumisen muoto? Jaa se muillekin laittamalla kuva itsestäsi Instagramiin #munlaji ja #vaakakapina. Muutetaan yhdessä liikuntaan ja liikkumiseen liittyvää kuvastoa.

Liikunta kuuluu kaikille -julistetta jaetaan liikuntapaikkoihin, levittämään liikunnan iloa joka koossa! Onko sinun liikuntapaikallasi jo juliste?

Lopeta laihdutus, aloita elämä! Liity kapinajohtaja Jennyn joukkoihin Facebookissa.

Liikkuminen

  • Vaakakapina - kansanliike, joka mursi pikadieettien vallan

    Kenenkään ihmisarvo ei ole kiinni kehon koosta

    Vaakakapina veti lääkärit, ministerit, kuntokeskukset ja ikilaihduttajat mukaan rintamaan. Kampanja mursi läskimyyttejä ja haastoi purkamaan kehovihan kulttuuria. Kun ihminen pitää itsestään, hän alkaa haluta itselleen hyviä asioita.

  • Sadun joulukirje: "Ajattelen edelleen, että ihminen on ihana!"

    Olkaamme kanssalaisia, ehdottaa Satu Lähteenkorva

    Millainen kulunut kapinavuosi on ollut Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorvan näkökulmasta? Tässä Sadun joulukirje! Rakkaat vaakakapinalaiset ja sen rohkeat tukijat, En ole haikealla mielin, en, vaikka kohdallani päättyy yksi vaihe kapinassa, kun tehtäväni asiantuntijan roolissa päättyy. Olen saanut oppia paljon, enemmän kuin arvaatkaan.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina