Hyppää pääsisältöön

Miss Poikelus ja Hätönen -kärkikolmikko selvillä: yleisöäänestyksen voitti Robin, lehdistö ihastui Nelli Matulaan ja juontajat hullaantuivat Benjaminista

Tässä missikilpailussa tärkeintä oli heittäytyminen talent-osuudessa, hauskat jutut ja persoonallisuus.

Benjamin sekä Poikelus ja Hätönen // Kuva: YleX

YleX:n iltapäiväshow'n juontajat Poikelus ja Hätönen ovat saaneet vajaan puolen vuoden aikana lähetyksiinsä yhteensä kolmetoista Miss Poikelus ja Hätönen -kandidaattia. Heistä oman suosikkinsa valitsivat yleisö, juontajat ja lehdistö.

Tulokset ovat nyt selvillä ja kruunajaisia juhlitaan Poikelus ja Hätönen -lähetyksessä perjantaina 31. maaliskuuta.

Robin on yleisön suosikki!

Robin kommentoi yleisöäänestyksen voittoa suorassa lähetyksessä näin:

- Kuljen Armi Kuuselan jalanjäljissä, tästä tuli hyvä fiilis. Olen huomannut Instagramissa, että fanikanavat ovat postailleet ja kannustaneet siellä. Isot kiitokset siitä!

Yleisön hurmannut Robin hämmästytti talent-osuudessa soittamalla nenällään nokkahuilulla improvisoidun Tarzan-huudon.

Poppari ei ole soittanut nokkahuilua nenällään missihaastattelunsa jälkeen.

- Olen saanut Michael Monroelta nokkapillin. Sitä mä osaisin soittaa paremmin nenällä.

Robbari aikoo juhlia voittoaan maltillisesti kotona.

- Mulla on koeviikko, joten aion lukea kokeisiin.

Robin sekä Poikelus ja Hätönen

Benjamin on Miss Poikelus ja Hätönen!

Kisan järjestäjät eli Poikelus ja Hätönen puolestaan ihastuivat Benjaminiin, jonka yllättävä suomenkielinen versio omasta Young and Restless -biisistä oli hulvaton. Google translate -käännös kappaleesta oli pelkkää korvakarkkia alusta loppuun.

Poikeluksen ja Hätösen perustelut:

- Valinta oli todella vaikea, mutta tarkasteltuamme sydämiämme ja syvimpiä tuntojamme, ymmärsimme, että on yksi, joka on erityisesti muovisen prinsessakruunumme arvoinen. Hän on ihminen, jonka aitous saa meidät liikuttumaan, ja joka on valmis heittäytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen.

- Luotamme, että Benjamin kantaa missikruunuaan kunnialla, ja edustaa meidän arvojamme parhaalla mahdollisella tavalla. Hän on jo nuoresta pitäen unelmoinut tästä tittelistä ja tehnyt töitä sen eteen mielettömillä reisillään. Vaikka hän on nuori ja levoton, hänellä on valtava halu ja hän on otteissaan varma ja rehellinen. Hän on upea, kaunis kultakutri, jonka leukalinja on kuin veistos.

Benjamin häkeltyy voitostaan suorassa lähetyksessä.

- Mitääää? Kiitos, toi teidän puhe sai mut liikuttumaan. Ai että, kiitos. Olen ihan hemmetin otettu. Te ootte tehnyt musta biisin ja nyt voitan teidän missikilpailun. Meillä on selkeesti yhteys, Benjamin fiilistelee.

Nelli Matula on lehdistön suosikki!

Lehdistö puolestaan ei voinut vastustaa Nelli Matulaa, joka valloitti kaiken muun hauskuuden lisäksi eläinimitaatioillaan. Hän matki koiraa, lehmää, kukkoa, hyljettä, kissaa, kirahvia, apinaa, norsua ja marsua.

Lehdistön perustelut:

- Nelli Matula on hurmaava nuori poppari, joka osaa ottaa yleisönsä. Matula heittäytyi täysillä missiesittelyyn, eikä pelännyt haastaviakaan kysymyksiä. Hän ihastutti myös huumorillaan ja asenteellaan. Lehdistöön teki erityisesti vaikutuksen myös motto: Teot painaa enemmän kuin sanat.

Laulaja on todella onnellinen tittelistä.

- Kiitos, tämä on mun elämäni suurin kunnia tähän mennessä. Aion syödä donitseja voiton kunniaksi, Nelli Matula sanoo suorassa lähetyksessä.

Nelli Matula sekä Poikelus ja Hätönen

Miss Poikelus ja Hätönen-äänestys

Ääniä annettiin yhteensä lähes 4000 kappaletta. Onnea voittajille!

Lue myös:

Poikelus ja Hätönen valitsevat vieraidensa joukosta missikuningattaren – äänestä omaa suosikkiasi