Hyppää pääsisältöön

Svenska Yle saa uudet päälliköt

Ylen ruotsinkielinen yksikkö Svenska Yle uudistaa organisaatiotaan ja saa uusia päälliköitä.

Yksikön journalistista työtä ja ohjelmatuotantoa johtavat jatkossa sisältöpäälliköt Anna Forth, Kerstin Häggblom ja Johan Aaltonen. He vastaavat yhdessä Svenska Ylen omatuotantoisista sisällöistä sekä hankintaohjelmista.

Julkaisupäällikkö Johanna Törn-Mangs vastaa Svenska Ylen kanavista, joita ovat Yle Fem, Yle Arenan, Yle Vega, Yle X3M ja svenska.yle.fi. Alex Fager nimitettiin yksikön strategiapäälliköksi, ja hän vastaa muun muassa kehitystyöstä ja yleisösuhteesta. Johan Sundström jatkaa Svenska Ylen tuotantojen päällikkönä.

Svenska Ylen uusi organisaatio astuu voimaan 1. toukokuuta 2017.

Lisätiedot:
Marit af Björkesten, Svenska Ylen johtaja, p. 09 1480 5396, marit.af.bjorkesten@yle.fi

Korjaus 8.5.2017, sisältöpäälliköissä yksi nimi vaihtunut: Carin Göthelidin tilalle Anna Forth.