Hyppää pääsisältöön

Mr. Robot: toinen tuotantokausi

Ensimmäisestä tuotantokaudestaan parhaan draamasarjan Golden Globella palkittu huipputrilleri Mr. Robot jatkuu. Uudet jaksot Kakkosella maanantaisin klo 22.05 ja Yle Areenassa kahden viikon ajan.

Alettuaan vuonna 2015 Sam Esmailin luoma Mr. Robot (2015- ) sai vaativatkin trillereiden ystävät hykertelemään. Eikä ihme, sillä sarja on genressäänkin poikkeuksellisen sähäkkä ja yllättävä tapaus.

Nyt eksentrisen huippuhakkeri Elliot Aldersonin (Rami Malek) tarina saa jatkoa. Sarja on toisellakin kaudella vahvasti showrunner Esmailin hyppisissä, ja hyvä niin. Mukana kuvioissa ovat myös muut tutut hahmot Darlenesta (Carly Chaikin) Angelan (Portia Doubleday) ja Tyrellin (Martin Wallström) kautta itse Mr. Robotiin (Christian Slater).

Juhlistimme uusien osien alkamista kilpailulla. Koska Mr. Robotin fanituotevalikoimaan ei kuulu ämpäreitä, jouduimme tyytymään toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon eli kasseihin, jotka ovat pahvisuudestaan huolimatta varsin edustavia (ks. kuva).

Kilpailu on päättynyt. Kassin saivat Anne Ala-Poikela, E. Arola, Mia Henneken, Hanna Härkönen, Ville Inkeroinen, Anna-Kaisa Kajuutti, Vesa Kuusinen, Nina Nieminen, Tuukka Pasanen, Jani Riipi, Tarmo Thorström, Nyyti Turunen, Jarmo Uusikartano, Mirva Väisänen ja Nestori Välitalo. Kiitos sadoille osallistuneille ja onnittelut voittajille!

Mr. Robot-sarjan kasseja
Tunnusta väriä Mr. Robot -sarjan kassilla! Mr. Robot-sarjan kasseja Kuva: Yle/Miika Jalonen Mr. Robot,Yle TV2,Yle Areena
Kommentit

Yle TV2