Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan lähetyksissä tällä viikolla: rakkausbloggari Sami Minkkinen, keppihevosia, Iikka Kiven stand-uppia ja Jukka Puotila!

Puoli seitsemän vieraat viikolla 14 (2017): Sami Minkkinen, Selma Vilhunen, Iikka Kivi ja Jukka Puotila.
Puoli seiskassa puhutaan tällä viikolla rakkaudesta, ratsastamisesta, stand-upista ja Jukka Puotilasta. Puoli seitsemän vieraat viikolla 14 (2017): Sami Minkkinen, Selma Vilhunen, Iikka Kivi ja Jukka Puotila. Jukka Puotila,Selma Vilhunen,Iikka Kivi

Puoli seitsemän lähtee keskiviikkona täyttä laukkaa kevääseen, kun vieraana on keppihevosharrastajista dokumentin tehnyt ohjaaja Selma Vilhunen. Tiistaina tutustutaan parisuhdebloggari Sami Minkkiseen. Torstaina Iikka Kivi kertoo, mistä syntyy hyvä stand-up esitys ja viikon päätteeksi vieraaksi saapuu monien hahmojen Jukka Puotila.

Tiistai 4.4

Tiistaina selviää, mikä on miehiään Havaintoja parisuhteessa -bloggari Sami Minkkinen. Ohjelmassa kuullaan myös biisi, joka on syntynyt Minkkisen blogin teksteistä. Viikon aluksi kurkistetaan myös Japaniin, jossa kirsikankukat ovat jo täydessä loistossaan.

Keskiviikko 5.4.

Selma Vilhusen uutuusdokumentti Hobbyhorse revolution kertoo tyttöjen ja nuorten naisten keppihevosharrastuksesta. Studiossa vieraana ohjaajan lisäksi myös keppihevosharrastajia. Jos keppihevosharrastus sopii muillekin kuin lapsille, niin samaa voidaan sanoa nukketeatterista. Nukketeatteri Sampo täyttää tänä vuonna neljäkymmentä vuotta.

Torstai 6.4.

Stand-up koomikko Iikka Kiven kanssa pohditaan sitä, mikä suomalaisia naurattaa. Tulevan pääsiäisen kunniaksi käymme myös Hämeenlinnassa Mämmien yössä!

Perjantai 7.4.

Perjantaina Suomen kuuluisimmalle sohvalle saapuu näyttelijä Jukka Puotila. Miltä näyttävät käsintehdyt suomalaiskengät? Entä millaiset karikatyyrit syntyvät juontajistamme Mikko Kekäläisestä ja Susanna Laineesta?

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän