Hyppää pääsisältöön

Lukiolainen! Tule kesätöihin Abitreeneihin!

Abitreenit hakee kesätyöntekijöitä
Abitreenit on auttanut lukiolaisia jo vuodesta 1981 ja löi viime vuonna yleisöennätyksensä. Abitreenit hakee kesätyöntekijöitä Kuva: Yle Abitreenit Abitreenit

Ylen Abitreenit tarjoaa kesätöitä 7.6.–27.7.2017 väliseksi ajaksi. Abitreenit kehittää lukiolaisille uutta harjoitteluympäristöä, jonka toteuttamiseen tarvitsemme osaavia lukiolaisia.

Ensisijainen työsi on pdf-tiedostojen siirtäminen ja muokkaaminen uuteen järjestelmäämme. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme tarvittavat työvälineet työn toteuttamiseen. Työ tehdään Ylellä, Helsingin Pasilassa.

Lähetä meille heti (tai viimeistään 24.4. mennessä) hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja johon liität CV:n sekä opintosuoritusotteesi. Jos olet suorittanut lukion, lähetä silloin myös lukion päättötodistuksesi sekä ylioppilastutkintotodistuksesi.

Täytä työhakemus täällä

Mikä on Abitreenit?

Ylen Abitreenit on Suomen tunnetuin lukiolaisten verkkopalvelu, joka sisältää vanhoja ylioppilaskokeita, kielten yo-kuunteluita, harjoitustehtäviä ja vinkkejä opiskeluun. Tärkein tehtävämme on valmentaa lukiolaisia yo-kokeisiin tiedollisesti, taidollisesti ja henkisesti.

Lue lisää

Kommentit