Hyppää pääsisältöön

Millainen taiteilija sinusta tulisi? Tee testi!

taiteilijoita
taiteilijoita Kuva: Yle / Mikko Lehtola taiteilijat

Oletko hakemassa taideoppilaitokseen? Aiotko taiteilijaksi? Tämä testi kertoo millainen taiteilija sinusta tulisi! Testin tuloksena saat yksilöllisen tekstipalautteen, joka on taatusti erilainen kuin kenelläkään toisella: todennäköisyys sille, että saisit samat vastaukset kuin joku toinen on yksi noin 49 miljoonasta.

Vastaukset tallennetaan käyttäen Google Form -työkalua.

Tässä testissä kerättyjä tietoja ei tallenneta muuta käyttöä varten, ei yhdistetä tunnistetietoihin, eikä luovuteta eteenpäin. Vastauksesi tulevat vain sinun tietoosi.

  • Synkin hetki kuvaa Britannian kohtalonhetkiä – Yksi kohtaus melkein pilaa Churchill-elokuvan

    Synkin hetki (Darkest Hour) luottaa populismiin

    Dunkirkin eli Dunkerquen evakuointioperaatio Dynamo on Britannialle samaa kuin meille talvisota, häviön partaalta koko valtakunnan pelastanut onnistunut myyttinen sotaoperaatio, josta tehdään yhä uudestaan elokuva. Juuri nyt Brexitin ollessa kuuma neuvottelukysymys yleisöjä lämmittelee Synkin hetki (Darkest Hour), jossa Winston Churchill pelastaa Britannian. Mutta antaako elokuva Churchillista oikean kuvan?

  • Minne suunnata kaukosäädin vuonna 2018 – suuri tv-sarjaopas

    Laadukasta tv-draamaa on tarjolla enemmän kuin ehdit katsoa.

    Laadukasta tv-draamaa on tänä vuonna tarjolla enemmän kuin ehdit katsoa. Pidit sitten scifistä tai historiasta, tämä opas auttaa löytämään satojen uusien kausien joukosta juuri ne oikeat. Hullummaksi sen ei pitänyt mennä. Käsikirjoitettuja tv-sarjoja tuotettiin vuonna 2017 yli 500 kautta, mikä on enemmän kuin koskaan ennen. Tänä vuonna määrä ei ainakaan vähene.