Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Sirpan puoliso haluaisi vaimolleen uuden tyylin rappukäytävissä asuttujen vuosien jälkeen

Tuhkimotarinoiden Sirpa sai puolisoltaan kirjeen.
Sirpan kanssa UFF:n keräyslaatikoissa nukkunut aviomies Jonny kirjoitti vaimolleen kirjeen. Tuhkimotarinoiden Sirpa sai puolisoltaan kirjeen. Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita-sarjassa kukin päähenkilö saa läheisiltään kirjeen, jossa he kertovat yhteisestä matkastaan ja tuntemuksistaan. Samalla he antavat lempeän pisteliäitä neuvoja, kuinka suhtautua stylisti Outi Brouxin suunnittelemaan ulkoiseen muutokseen.

Sirpan aviomies Jonny kirjoitti vaimolleen kirjeen. 10 vuotta sitten Sirpa nukkui aviomiehensä kanssa UFF:n keräyslaatikoissa, kunnes huumehelvetti sai riittää. Uusi elämä pastorin rouvana alkoi. Sirpa ei raaski satsata ulkonäköön, mutta Jonny muistuttaa, etteivät he enää asu rappukäytävissä, joten olisi toivottavaa, että ympäristökin sen huomaisi. Aviomies kutsuu Outi Brouxin apuun.

Hei rakas,

olemme kulkeneet yhtä matkaa jo lähes 20 vuotta ja näiden vuosien aikana et ole saanut mahdollisuutta tai raaskinut erityisen paljon panostaa ulkonäköösi tai vaatetukseesi. Tiedät, että minun silmissäni olet maailman kaunein nainen, mutta sinusta voisi tehdä vieläkin kauniimman.

Emme asu enää rappukäytävissä, joten olisi toivottava, että ympäristökin sen huomaisi. Nyt on aika yllättää itsesi ja lapsesi, sekä minut aviopuolisosi. Olet mahtava nainen, todellinen taistelija, paras ystäväni ja elämänkumppanini. Minun elämäntehtäväni oli ensisilmäyksestä saakka saada sinut hymyilemään ja tuntemaan, että olet arvokas ja kaunis. Sillä sitä sinä todellakin olet.

Toivon että stylistin avulla löydät todellisen itsesi sekä sisäisesti että myös ulkoisesti. Haastan sinut tyylin muutokseen.

Haluan viedä sinut ja lapset syömään ensimmäistä kertaa koko porukalla, että lapsetkin näkevät kuinka upea pakkaus olet. Tulet varmasti yllättämään meidän kaikki.

Rakkaudella,
Jonny

Lisää ohjelmasta

 • Tuhkimopäivä: Huutokauppaa, ystäviä ja yksisarvisia

  Huutokauppa ja yksisarvishoito värittivät Anskun päivää.

  Pari vuotta sitten Ansku olisi toivonut tuhkimopäivältään adrenaliinia, laskuvarjohyppyä ja miesstrippareita. Elämäntilanteen vilkastuttua vähän liiaksikin hän lopulta toivoi jotain rauhallisempaa ja ystävät laittoivat tuumasta toimeen.

 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?