Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Sirpan puoliso haluaisi vaimolleen uuden tyylin rappukäytävissä asuttujen vuosien jälkeen

Tuhkimotarinoiden Sirpa sai puolisoltaan kirjeen.
Sirpan kanssa UFF:n keräyslaatikoissa nukkunut aviomies Jonny kirjoitti vaimolleen kirjeen. Tuhkimotarinoiden Sirpa sai puolisoltaan kirjeen. Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita-sarjassa kukin päähenkilö saa läheisiltään kirjeen, jossa he kertovat yhteisestä matkastaan ja tuntemuksistaan. Samalla he antavat lempeän pisteliäitä neuvoja, kuinka suhtautua stylisti Outi Brouxin suunnittelemaan ulkoiseen muutokseen.

Sirpan aviomies Jonny kirjoitti vaimolleen kirjeen. 10 vuotta sitten Sirpa nukkui aviomiehensä kanssa UFF:n keräyslaatikoissa, kunnes huumehelvetti sai riittää. Uusi elämä pastorin rouvana alkoi. Sirpa ei raaski satsata ulkonäköön, mutta Jonny muistuttaa, etteivät he enää asu rappukäytävissä, joten olisi toivottavaa, että ympäristökin sen huomaisi. Aviomies kutsuu Outi Brouxin apuun.

Hei rakas,

olemme kulkeneet yhtä matkaa jo lähes 20 vuotta ja näiden vuosien aikana et ole saanut mahdollisuutta tai raaskinut erityisen paljon panostaa ulkonäköösi tai vaatetukseesi. Tiedät, että minun silmissäni olet maailman kaunein nainen, mutta sinusta voisi tehdä vieläkin kauniimman.

Emme asu enää rappukäytävissä, joten olisi toivottava, että ympäristökin sen huomaisi. Nyt on aika yllättää itsesi ja lapsesi, sekä minut aviopuolisosi. Olet mahtava nainen, todellinen taistelija, paras ystäväni ja elämänkumppanini. Minun elämäntehtäväni oli ensisilmäyksestä saakka saada sinut hymyilemään ja tuntemaan, että olet arvokas ja kaunis. Sillä sitä sinä todellakin olet.

Toivon että stylistin avulla löydät todellisen itsesi sekä sisäisesti että myös ulkoisesti. Haastan sinut tyylin muutokseen.

Haluan viedä sinut ja lapset syömään ensimmäistä kertaa koko porukalla, että lapsetkin näkevät kuinka upea pakkaus olet. Tulet varmasti yllättämään meidän kaikki.

Rakkaudella,
Jonny

Lisää ohjelmasta

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.