Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden toiveuusinnat keväällä 12.4.2017 alkaen

Kevään aikana uusitaan yhdeksän naisen tarinat. Katin, Katriinan, Minnan, Piian, Iinan, Sirpan, Emman, Jennin ja Katjan koskettavat hetket ovat katsottavissa Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.


Kati - vartalonsa pettämä

Keskiviikkona 12.4.2017 klo 19.00 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Synnytettyään kuolleen lapsen, Kati pisti välit poikki kroppansa kanssa. Keho oli pettänyt hänet! Palautuuko yhteys kehoon tanssilla ja mitä hän sanoo, kun kesken tanssin saliin astelee Juha Tapio? Ohjaus: Mape Morottaja.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Kati tanssii
Tuhkimotarinoiden Kati tanssii Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Katriina - varhaisen hyväksikäytön uhri

Torstaina 20.4.2017 klo 13.00 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Hyväksikäytön uhri Katriina alkoi vihata itseään 7-vuotiaana. Katriina on kulkenut pitkän matkan kohti itsensä rakastamista. Nyt stylisti Outi Broux auttaa löytämään varastetun kauneuden. Ohjaus Pauliina Jalasmaa.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Katriina istuu ratikassa
Tuhkimotarinoiden Katriina istuu ratikassa Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Minna - lestadiolaisuudesta eronnut

Torstaina 27.4.2017 klo 13.00 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Lestadiolaisuudesta eronnut Minna on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta. Uskossa naiseus oli äitiyttä, joten stylisti Outi Brouxilla on paljon opetettavaa. Ohjaus Mape Morottaja.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Minna
Tuhkimotarinoiden Minna Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Piia - syövästä selvinnyt

Keskiviikkona 3.5.2017 klo 19 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Rinnan oudosta kyhmystä alkoi Piian painajainen. Elämänhalun ja itsevarmuuden lisäksi hän oli menettää henkensä. Outi Broux haastaa Piian catwalkille, jossa Jukka Rintala pukee hänet luomuksiinsa.
Lue lisää

Piia selvisi syövästä.
Piia selvisi syövästä. Kuva: Piian kotialbumi Tuhkimotarinoita

Iina - raiskauksesta raskaaksi

Keskiviikkona 10.5.2017 klo 19 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Iina tuli raiskauksesta raskaaksi ja piti lapsensa. Myöhemmin Iina perusti perheen, mutta mies päätyi epätoivoiseen tekoon. Iinan tytär haluaa piristää äitiä ja pyytää Outin apuun. Ohjaus Pauliina Jalasmaa.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Iina
Tuhkimotarinoiden Iina Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Sirpa - huumekatujen kulkija

Keskiviikkona 17.5.2017 klo 19 Yle TV2 ja Yle Areenassa

10 vuotta sitten Sirpa nukkui UFF:n keräyslaatikoissa, kunnes huumehelvetti sai riittää. Uusi elämä pastorin rouvana alkoi. Sirpa ei raaski satsata ulkonäköön. Aviomies kutsuu Outi Brouxin apuun. Ohjaus Pauliina Jalasmaa.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Sirpa
Tuhkimotarinoiden Sirpa Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita tuhkimotarinoita

Emma - ujouden viemä

Keskiviikkona 24.5.2017 klo 19 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Yksinäisyys ja ylipaino ovat tehneet Emmasta epävarman. Outi Brouxin kanssa lähdetään etsimään kadonnutta itsevarmuutta. Ja lopulta Emma rohkaistuu pitämään valmistujaisissaan puheen koko koululle. Ohjaus Mape Morottaja.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Emma istuu sohvalla Outi Brouxin kanssa.
Tuhkimotarinoiden Emma istuu sohvalla Outi Brouxin kanssa. Kuva: Yle, Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita,tuhkimotarinoiden emma

Jenni - raitistunut alkoholisti

Keskiviikkona 31.5.2017 klo 10 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Jenni on äiti, yrittäjä ja alkoholisti. Nyt hän yrittää rakentaa suhdetta tyttäreensä, jonka lapsuuden hänen alkoholisminsa pilasi. Tytär haastaa äidin muuttumaan stylisti Outi Brouxin avulla. Ohjaus Pauliina Jalasmaa.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Jenni
Tuhkimotarinoiden Jenni Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita

Katja - vamman tuoma häpeä

Keskiviikkona 7.6.2017 klo 10 Yle TV2 ja Yle Areenassa

Katja on kärsinyt koko elämänsä ajan vamman aiheuttamasta häpeästä. Nyt hän haluaa häpeästä eroon! Stylisti Outi Broux auttaa Katjaa löytämään hukatun itsevarmuuden. Ohjaus Mape Morottaja.
Lue lisää

Tuhkimotarinoiden Katja kirjoittaa tietokoneella.
Tuhkimotarinoiden Katja kirjoittaa tietokoneella. Kuva: Yle/Tuhkimotarinoita Tuhkimotarinoita
  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.