Hyppää pääsisältöön

Näin löydät Teeman ohjelmat televisiossa

Kollaasi Teeman ohjelmista: vasemmalta ylhäältä myötäpäivään Altai 30 päivässä, Ida, The Rolling Stones Kuubassa, Batman
Vasemmalta ylhäältä myötäpäivään: Altai 30 päivässä, Ida, The Rolling Stones Kuubassa, Batman. Kollaasi Teeman ohjelmista: vasemmalta ylhäältä myötäpäivään Altai 30 päivässä, Ida, The Rolling Stones Kuubassa, Batman Yle Teema

Teema lähettää 24.4. alkaen ohjelmia joka päivä ja viitenä iltana viikossa. Näin löydät Teeman ohjelmat televisiosta. Teema palvelee myös entistä paremmin Areenassa.

Teema muuttaa uudelle kanavapaikalle yhteen Yle Femin kanssa maanantaina 24.4.2017. Kanavapaikan numero on 5, ja HD-lähetysten kanavapaikan numero on 25, molemmat siis samat kuin nykyisellä Yle Femillä. Uuden kanavapaikan takia ei tarvitse säätää vastaanotinta, vaan Teema ja Fem löytyvät yksinkertaisesti kanavaa vaihtamalla.

Monet tutut ohjelmat jatkavat uusilla paikoilla. Teeman ohjelmia nähdään iltaisin tiistaista lauantaihin klo 20.00 alkaen. Uudella kanavapaikalla Teema esittää ohjelmia myös iltapäivisin joka päivä klo 12.00–17.25. Iltojen paras katseluaika on omistettu ensilähetyksille, ja uusintalähetykset on sijoitettu iltapäiviin. Maanantaina ja sunnuntaina iltapäivisin nähdään myös ensilähetyksiä.

Teeman ohjelmat ovat aina katsottavissa Yle Areenassa.

Yle Teeman ohjelmakartta
Teeman ohjelma-aika näkyy kuvassa oranssina. Yle Teeman ohjelmakartta Yle Teema,teema & fem

Elokuvat ja Teemalauantai

Kino Suomi tiistaisin klo 22
Keskiviikon Kino keskiviikkoisin klo 22
Uusi Kino keskiviikkoisin klo 23 jälkeen
Kino Klassikko torstaisin klo 21
Perjantain Kino perjantaisin klo 21
Teemalauantai ja musiikkidokumentti lauantaisin klo 20, kesällä elokuvia
Matineaelokuvia sunnuntaisin klo 12

Kino Suomi muuttaa torstaista tiistaihin, ja kellonaika on edelleen sama noin 22, edeltävän historiadokumentin keston mukaan vaihdellen.

Agata Trzebuchowska on Anna elokuvassa Ida
Agata Trzebuchowska on Anna elokuvassa Ida, keskiviikkona 26.4. Agata Trzebuchowska on Anna elokuvassa Ida teeman elokuvat

Keskiviikon Kinossa nähdään tuttuun tapaan tuoreita art house -elokuvia ja elokuvia ei-englanninkielisestä maailmasta noin klo 22. Lähetysaika vaihtelee edeltävän dokumentin keston mukaan. Uusi Kino esittää kotimaisia ja kansainvälisiä lyhytelokuvia keskiviikon elokuvan jälkeen, siis vaihtelevaan aikaan klo 23 jälkeen. Uusi Kino on tauolla huhtikuusta alkaen syksyyn asti.

Kino Klassikon elokuvat nähdään torstai-iltaisin klo 21. Lisäksi klassikkoelokuvia nähdään uusintoina matinea-aikaan sunnuntaisin klo 12.

Perjantain Kino jatkaa tutulla paikallaan klo 21.

Steve Coogan ja Judi Dench elokuvassa Philomena
Steve Coogan ja Judi Dench elokuvassa Philomena, perjantaina 28.4. Steve Coogan ja Judi Dench elokuvassa Philomena Kuva: Scanbox Entertainment Philomena,Judi Dench,teeman elokuvat

Elokuvien ja dokumenttien Teemalauantai jatkaa tutulla paikallaan. Lisäksi lauantai-illassa nähdään musiikkidokumentteja, jotka alkavat klo 20. Teemalauantain alkamisaika riippuu musiikkidokumentin kestosta.

The Rolling Stones kiertueella Latinalaisessa Amerikassa. Kuva dokumenttielokuvasta The Rolling Stones: Olé Olé Olé A Trip Across Latin America (2016).
Olé olé olé! The Rolling Stones Latinalaisessa Amerikassa Teemalauantaissa 29.4. The Rolling Stones kiertueella Latinalaisessa Amerikassa. Kuva dokumenttielokuvasta The Rolling Stones: Olé Olé Olé A Trip Across Latin America (2016). The Rolling Stones,teeman rockdokumentit,Teemalauantai

Teemalauantain kesätauolla 10.6. - 26.8. musiikkidokumenttien jälkeen nähdään scifi-elokuvia, loppukesästä Steve McQueenin elokuvia.

Musiikkiohjelmat

Yle Live perjantaisin illan elokuvan jälkeen
Musiikkidokumentit lauantaisin klo 20
Klassisen musiikin ja tanssin Parrasvalot sunnuntaisin noin klo 14
RSO Musiikkitalossa sunnuntaisin noin klo 16

Yle Live esittää konserttitaltiointeja kotimaasta ja ulkomailta perjantaisin illan elokuvan jälkeen, noin klo 22.30–23. Konsertit uusitaan yleensä sunnuntaisin tai maanantaisin.

Rockia ja populaarimusiikkia käsittelevät dokumentit nähdään lauantai-iltaisin klo 20. Musiikkidokumentit ovat toisinaan osa Teemalauantaita, toisinaan itsenäisiä.

Nick Cave
Nick Cave: 20 000 päivää maan päällä, lauantaina 6.5. Nick Cave Nick Cave (muusikko),teeman rockdokumentit

Taidemusiikkia, tanssia, dokumentteja nähdään Parrasvaloissa sunnuntai-iltapäivisin.

Radion sinfoniaorkesteri nähdään televisiossa joka sunnuntai uudistuneessa RSO Musiikkitalossa -ohjelmassa. RSO:n konserttilähetykset jatkuvat suorina Teeman Areena-kanavalla ja Radio 1:ssä. RSO:n kesätauko televisiossa kestää juhannuksesta syksyyn (PVM).

Dokumentit

Tiededokumentti maanantaisin noin klo 15 ja uusintana lauantaisin klo 12.
Kulttuuria ja kulttuurihistoriaa tiistaisin klo 20 ja uusintana keskiviikkoisin noin klo 15
Historiadokumentti tiistaisin klo 21 ja uusintana perjantaisin klo 14
Kulttuurimatkoja keskiviikkoisin klo 21, torstaisin klo 15 ja lauantaisin klo 16.30

Tiedettä nähdään uudella kanavapaikalla maanantaisin noin klo 15 ja uusintoina lauantaisin klo 12.

Tiistai on tuttuun tapaan kulttuuridokumenttien ja historian ilta. Klo 20 alkavalla tunnilla nähdään kulttuuriohjelmia kuten Kulttuuricocktail sekä dokumentteja mm. taidehistoriasta. Historiadokumentit nähdään edelleen tiistaisin klo 21, ja niiden uusinnat nähdään perjantai-iltapäivisin klo 14.

Mika Rättö ja Jussi Lehtisalo
Porin samurai. Mika Rättö Kulttuuricocktailissa tiistaina 2.5. Mika Rättö ja Jussi Lehtisalo Kuva: Yle/Esko Lönnberg Mika Rättö,Circle,kulttuuricocktail

Ville Haapasalo ja muut kulttuurimatkaajat nähdään tuttuun aikaan keskiviikkoisin klo 21. Uusinnat nähdään torstaipäivisin klo 15 ja lauantaisin klo 16.30.

Teeman Elävä arkisto

Teeman Elävä arkisto maanantaisin klo 12 ja uusintana torstaisin klo 23 jälkeen sekä perjantai-iltapäivisin

Teeman Elävän arkiston paketit nähdään edelleen kolmena päivänä viikossa. Ensimmäinen lähetys on maanantaina keskipäivällä, toinen lähetys torstain myöhäisillassa Kino Klassikon elokuvan jälkeen ja kolmas perjantai-iltapäivinä.

Pasi Heikura, Jyrki Liikka ja Simo Frangén ovat Alivaltiosihteeri
Alivaltiosihteeri Teeman Elävässä arkistossa 24.4. Pasi Heikura, Jyrki Liikka ja Simo Frangén ovat Alivaltiosihteeri Kuva: Yle/Laura Pohjavirta Alivaltiosihteeri

Draamasarjat

Eurooppalaista draamaa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20 sekä uusintana lauantaisin klo 14
Batman perjantaisin klo 20
Iltapäiväsarjoja joka arkipäivä klo 16

Teeman arki-iltojen eurooppalaisten draamasarjojen paikka on keskiviikkona ja torstaina klo 20: kulloisestakin sarjasta nähdään aina kaksi jaksoa viikossa. Uusintana jaksot nähdään lauantai-iltapäivänä. Kevään ja kesän sarjoja ovat uusi Medicit ja Velvetin uusi kausi (31.5. alkaen). Ranskalainen kylä ja Francon jälkeen -sarja palaavat Teeman ohjelmistoon syksyllä.

Medicit, Firenzen valtiaat
Dustin Hoffman on Cosimo de'Medici. Medicit 26.4.–18.5. Medicit, Firenzen valtiaat medicit, firenzen valtiaat

Perjantaisin nähdään Batman-sarjasta aina kaksi jaksoa eli yksi kokonainen seikkailu. Batmanin uusi kausi alkaa 26.5.

Lisäksi Teema esittää joka arki-iltapäivä klo 16 uusintana suosikkisarjoja. Kevään ja kesän iltapäiväsarjoja ovat Isä Matteon tutkimuksia (kaudet 9 ja 10), Treme, Sairaan kaunis elämä (kaudet 1 ja 2) ja Ranskalainen kylä (kaudet 6 ja 7).

Isä Matteo (Terence Hill)
Terence Hill on Isä Matteo. 24.4.–4.7. Isä Matteo (Terence Hill) isä matteon tutkimuksia

Iltapäivät

Teema ottaa käyttöön myös arki-iltapäivät. Arkisin klo 12 jälkeen esitetään pääasiassa Teeman ohjelmia uusintoina mutta myös ensilähetyksiä maanantaisin ja viikonloppuisin. Iltapäivien uusintoina nähdään dokumentteja ja joka arkipäivä klo 16 draamasarjoja.

Teema Areenassa

Teeman Areena-kanavalla näet kaikki Teeman ohjelmat suorina ja tulevaisuudessa yhä suuremman osan ohjelmista itse valitsemaasi aikaan ennen tv-lähetystä tai sen jälkeen. Suuri osa Teeman ohjelmista julkaistaan Areenassa jo tv-lähetyspäivän aamuna, ja tiesithän, että Areenassa suoraa tv-lähetystä voi kelata taaksepäin neljä tuntia – jos haluamasi ohjelma ehti jo alkaa, avaa Areena ja kelaa! Areenassa Teema lähettää myös RSO:n konsertit suorina. Areenassa julkaistaan lisäksi ohjelmia, joita ei televisiossa näe, kuten elokuvapaketteja: uuden kanavapaikan avajaisviikolla Teeman Areena-kanavalla on kuusi Kurosawan elokuvaa!

Juttuun lisätty kuvatekstejä 21.4.2017.

 • Painajaiskuja

  Noir-henkinen melodraama spiritistin apulaisesta

  Vahva melodraama tivolin mentalistista, joka kiipeää naisten avulla kohti menestystä vain pudotakseen korkeammalta.

 • Villen keittiössä poronsorkkia ja puff puff -palleroita

  Ville Haapasalo kutsuu keittiöön vieraita kahdeksasta maasta

  Villen keittiö 30 minuutissa -ruokakulttuuriohjelmassa laitetaan ruokaa suurella sydämellä. Ohjelmassa Ville Haapasalo saa vieraakseen hyvän ruoan ystäviä kahdeksasta eri maasta. Joka viikko perehdytään yhden maan ruokaperinteisiin.

 • Taidetutkimukset-sarjan kolmannella kaudella etsitään taas kadonneita mestariteoksia

  Kauden taiteilijat ovat Vuillard, Constable ja Gainsborough

  Taidetutkimukset on BBC:n jännittävä sarja, jossa etsitään ja löydetään kadonneita mestariteoksia. Taidetuntijat Philip Mould ja Bendor Grosvenor sekä toimittaja Fiona Bruce perehtyvät teoksiin, joiden he uskovat olevan kuuluisien taiteilijoiden tuntemattomia tai kadonneita töitä ja yrittävät koota todisteet, joilla maailman johtavat taide-ekspertit saataisiin vakuuttuneeksi niiden aitoudesta.

 • Tanssin huumassa humppa karkaa käsistä

  Humppa karkasi käsistä

  Tanssilava ja yötön yö. Ja Ylen massiivinen Hulahula Suomi -hanke ja haaste tanssin maailmanennätykseen juhannusiltana! Teeman Elävä arkisto säestää näitä ihan omilla tanssityyleillään. Tanssi huumaa -paketissa nähdään ohjelmat Dansholmen (1966) ja Humppa karkasi käsistä (1981). Ohjelmat televisiossa: Maanantaina 19.6.

Yle Teema

 • Jazzia! Teeman kesässä soi paholaisen torvi ja Verneri Pohjolan trumpetti

  Kesäkuu alkaa Teemalla saksofonin soinnilla.

  Teemalla puhalletaan kesän avaukseen jazzin meininkiä. Jazzkesä alkaa muhkeasti saksofonin soinnilla ja huipentuu trumpetisti Verneri Pohjolasta kertovan dokumentin ensi-iltaan 17.6. Siinä välissä ääneen pääsevät muun muassa Ornette Coleman, Rahsaan Roland Kirk, Donny McCaslin ja Charles Lloyd. Kesäkuun kolme perättäistä Yle Liveä on taltioitu Tampere Jazz Happeningissä, ja kesäkuun ensimmäinen Teemalauantai on omistettu paholaisen torvelle eli saksofonille.

 • Rahsaan Roland Kirk puhalsi sokean unet näkyviksi

  Poikkeuksellisen jazzmuusikon tarina Teemalla 10.6. klo 20.

  Rahsaan Roland Kirk oli sokea jazzmuusikko, mutta myös alan visuaalisimpia ja näyttävimpiä show-miehiä. Yhden miehen big band. Avantgardea ja perinnetietoista, kantaaottavaa ja humoristista. Poikkeuksellisen muusikon poikkeuksellista elämää Teemalla lauantaina 10.6. klo 20. Ensi-ilta.

 • Verneri Pohjola – oma ääni ja isän perintö

  Dokumentin ensi-ilta Teemalla 17.6. klo 20.

  "Mä oon kaks kertaa elämässä tehnyt sen päätöksen, että musta ei tuu muusikkoa. Ja silti: tässä ollaan." Tv-dokumentti suomalaisen jazzin huippuihin kuuluvasta trumpetisti Verneri Pohjolasta saa ensi-iltansa Teemalla 17.6. klo 20.

 • Jazzia, bluesia, poppia, rockia ja maailman parhaita studiomuusikoita: Teeman musiikkidokumentit kesällä 2017

  Kesäkuu jazzia, heinäkuu klassikoita, elokuussa kasaria.

  Teeman musiikkidokumentit ovat siirtyneet lauantai-iltaan, ja niitä esitetään koko kesä kello 20. Kesäkuu aloitetaan jazzilla, keskikesällä kuunnellaan maailman parhaita studiomuusikoita, elokuussa muistellaan Spandau Ballet'n kahdeksankymmentälukua ja Kambodžan kadonnutta rocksukupolvea. Toiveuusintana nähdään dokumentti Wentus Blues Bandin 20-vuotiskonsertista.

 • Tanssin huumassa humppa karkaa käsistä

  Yle Teemalla humpataan ja sheikataan.

  Teeman Elävän arkiston Tanssin huumaa -paketissa nähdään ohjelmat Dansholmen (1966) ja Humppa karkasi käsistä (1981).
  Ohjelmat televisiossa:
  Ma 19.6. klo 12.00
  To 22.6. klo 22.50
  Pe 23.6. klo 14.50
  Teeman Elävän arkiston ohjelmat löytyvät omana kokonaisuutenaan nyt myös Yle Areenassa.

 • Velvet – muotitalon tarina

  Suosikkisarjan uusi kausi alkaa 31.5.!

  Teemalla suuren suosion saavuttanut espanjalaissarja sijoittuu 1950–60-luvuille ja kertoo eräästä maan hienoimmista tavarataloista. Velvetin uusi neljäs kausi alkaa Teemalla 31.5.2017.

 • Kent är inte längre där – kaksiosaisessa dokumentissa jätetään tunteikkaat jäähyväiset Ruotsin suosituimmalle yhtyeelle

  Kentin viimeistä vuotta seurataan Teemalla 20.5. klo 21.30.

  "Vi är inte längre där, vi är nån annanstans...” Kaksiosainen dokumenttielokuva Ruotsin suosituimman yhtyeen viimeisestä vuodesta: viimeisen albumin teko, viimeinen kiertue ja viimeiset tunteikkaat esiintymiset. Kentin tarinaa ovat kertomassa yhtyeen jäsenten lisäksi ystävät, kollegat ja fanit. Per Sinding-Larsenin ohjaama dokumenttielokuva valmistui vain pari viikkoa Kentin viimeisen keikan jälkeen, jouluksi 2016. Suomen-ensi-ilta Teemalla 20.5. klo 21.30.

 • Toukokuun ensimmäinen maanantai Metropolitanin taidemuseossa on pukujuhla vailla vertaa

  Upea dokumenttielokuva muodista ja taiteesta Teemalla 27.5.

  Teeman museoviikon Teemalauantai tarjoilee kiinalaista kauneutta vailla vertaa, Metropolitan Museum of Artin suurnäyttelyn säkenöivästä avajaisgaalasta näyttelyn taiteellisen johtajan Wong Kar-wain ohjaamaan elokuvaan The Grandmaster. Dokumenttielokuva Toukokuun ensimmäinen maanantai avaa illan 27.5. klo 20.

 • Suomen pienimmät ja maailman suurimmat museot Teeman museoviikolla

  Wow-museoista ite-museoihin 22.–27.5.2017

  On wow-museoita, on ite-museoita ja kaikkea siltä väliltä. Teeman museoviikolla 22.–27.5. nähdään Suomen pienimpiä ja tuntemattomimpia ja maailman suurimpia ja kuuluisimpia museoita sekä etsitään tulevaisuuden museota. Viikon aikana nähdään myös museoissa ja taidemaailmassa liikkuvia elokuvia ja dokumentteja.

 • Kuusi syytä rakastaa museoita ja yksi syy vihata niitä

  Merkintöjä matkalta Kohti tulevaisuuden museota

  Kulttuuritoimittaja Minna Joenniemi todisti monia rakkauden hetkiä ja yhden vihanpurkauksen tehdessään dokumenttia Kohti tulevaisuuden museota. Millaisia myötä- ja vastamäkiä museoilla on tulevaisuudessa edessään?

 • Villen seikkailua mystiseen Altai-vuoristoon seurataan Teemalla keskiviikkoiltaisin

  Ville Haapasalon Altai 30 päivässä keskiviikkoisin klo 21.

  Ville Haapasalon 30 päivässä -matkailuohjelmat saavat kovasti odotettua jatkoa, kun Ville matkaa Kaakkois-Venäjälle, Altai-vuoristoon. Sanotaan, että Altai on Venäjän henkisin ja mystisin paikka. Siellä Ville tapaa vuoristoa palvovia alkuperäiskansoja, opettelee kurkkulaulantaa ja osallistuu ainoana ulkopuolisena koskenlaskun Venäjän mestaruuskisoihin.
  Keskiviikkoisin klo 21.00

 • Station to Station: 62 lyhytelokuvaa musiikillisesta junamatkasta läpi Amerikan

  Doug Aitkenin musiikillinen rail movie Teemalla 13.5. klo 20

  Musiikkidokumentti, multimediahappening, junaelokuva, nomadifestivaali… Kalifornialaisen taiteilijan Doug Aitkenin kokeellinen taideprojekti ulottui New Yorkista San Franciscoon ja kaikkiin taiteenlajeihin. Tästä ainutlaatuisesta projektista kertova elokuva koostuu 62:sta minuutin mittaisesta lyhytelokuvasta, joissa ovat mukana mm. Patti Smith, Suicide, Giorgio Moroder, Beck, Mavis Staples, Jackson Browne, Cat Power, Ariel Pink… Suomen-ensi-ilta.
  Nyt Areenassa

 • Barokin loistoa Versailles'ssa ja Bartabas Salzburgissa

  Kaksi upeaa musiikillista ratsastusnäytöstä

  Teema esittää kaksi upeaa musiikillista ratsastusnäytöstä. Aurinkokuninkaan palatsin puutarhassa herää eloon barokin loisto, ja Salzburgissa Bartabasin upeat ratsut ovat parrasvaloissa Mozart-juhlaviikoilla.

 • Marika Kecskeméti: Seinistä ja sisällöstä

  Teeman ohjelmapäällikkö kirjoittaa uudesta kanavapaikasta.

  Yle Teema & Fem aloittaa maanantaina 24.4.2017 ohjelmistonsa. Yle Teeman ohjelmapäällikkö Marika Kecskeméti kirjoittaa uuden Teeman ohjelmistosta perinteisessä televisiossa ja uudella kanavalla Yle Areenassa.

 • Näin löydät Teeman ohjelmat televisiossa

  Tutut ohjelmat uudella kanavapaikalla 24.4.2017 alkaen

  Teema muuttaa uudelle kanavapaikalle yhteen Yle Femin kanssa maanantaina 24.4.2017. Tutut ohjelmat jatkavat, monet niistä uusilla paikoilla. Teema ottaa myös iltapäivät ohjelmien käyttöön.

 • Elina Hirvonen: Nationalismin edessä tarvitaan radikaalia mielikuvitusta

  Mikä on ihmisen ja maailman suhde

  Vastaus Eurooppaa ja ihmisoikeuksia horjuttavaan liikehdintään ei voi olla teknokratia tai hiljaisuus, vaan radikaali mielikuvitus. Ympäristökriisi, automatisaatio ja tekoälyn kehittyminen haastavat tulevaisuudessa yhä suuremmalla voimalla käsityksemme siitä, mitä on olla ihminen tässä maailmassa, kirjailija Elina Hirvonen kirjoittaa kolumnissaan.

 • Olisiko maailmanloppu mahdollista välttää scifin avulla?

  Pilkun jälkeen -ohjelman päätösjaksossa katsotaan kauas.

  Pilkun jälkeen katsoo päätösjaksossaan kauas. Scifi ja fantasia käyvät realistisen suomalaisen romaanikirjallisuuden kimppuun ja luovat uusia tulevaisuudenkuvia. Keskustelemassa ovat rap-artisti ja runoilija Paperi T eli Henri Pulkkinen, kirjailija-dokumentaristi Elina Hirvonen ja kirjailija Anu Kaaja.

 • Ajavatko pienoisromaanit tiiliskivien ohi?

  Kirjailijoita kunnioitetaan enemmän kuin käsikirjoittajia

  Kirjailija-käsikirjoittaja Anu Kaaja arvelee kirjallisuuden kentän monipuolistuvan jatkossa. Kaunokirjallisuuden ensisijaisena haasteena hän näkee muutoksen ihmisten ajankäytössä.

 • Pilkun jälkeen

  Kymmenen keskustelua sadan vuoden kirjoista

  Uudessa kirjallisuussarjassa uuden polven kirjailijat keskustelevat suomalaisesta kirjallisuudesta luotsinaan kirjailija Niina Repo.
  maanantaisin 13.2. alkaen klo 21.00

 • For No Good Reason

  Dokumentti gonzokuvittaja Ralph Steadmanista nyt Areenassa

  Johnny Depp johdattaa katsojat Hunter S. Thompsonin ystävän ja kuvittajan Ralph Steadmanin villiin taiteeseen. Dokumenttielokuvan For No Good Reason ohjasi Charlie Paul.
  Nyt Areenassa

 • Batman

  Batkanava on Teema ja Bat-aika perjantai klo 19

  Vaviskaa Gotham Cityn konnat ja Batmanin arkkiviholliset! Batman valtaa Teeman. Vuoden 2017 aikana nähdään sarjan 1. ja 2. tuotantokausi! Joka perjantai kaksi jaksoa kerrallaan samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla.
  perjantaisin klo 20.00

 • Pyhä hallusinaatio mikä Batman-albumi!

  Katso upea valokuvakooste suomalaisia Batmanejä ennen ja nyt

  Pyhät bikinit! Suomi on täynnä viittasankareita. Katsojat lähettivät meille omia Batman-kuviaan vuosilta 1966–2015. Toinen toistaan hienompia valokuvia on jo liki 150. Katso ja hämmästy!

 • Oi maamme!

  Tee oma videosi arkistofilmeistä

  Yle kutsuu kaikki suomalaiset tekemään arkistofilmeistä uusia lyhytelokuvia ja videotaidetta. Katsojien videoita julkaistaan pitkin vuotta Areenassa, ja syksyllä 2017 parhaista videoista koostetaan ohjelmasarja Teemalle. Oi maamme! on osa Ylen Suomi 100 -ohjelmistoa. Katso täältä ohjeet ja ryhdy leikkaamaan!