Hyppää pääsisältöön

Kirjebisneksestä hyötyy laaja yritysten verkosto

Grafiikka tekijänoikeuskirjeitä lähettävät lakitoimistot ja niiden yhteydet.
Grafiikka tekijänoikeuskirjeitä lähettävät lakitoimistot ja niiden yhteydet. Kuva: Yle/Miiku Lehtelä lakiasiaintoimistot

Tekijänoikeuskirjeiden takaa paljastuu laaja kansainvälinen elokuvayhtiöiden, lakitoimistojen ja tietotekniikkayritysten verkosto. Tekijänoikeuskirjeitä on ennen Suomea lähetetty mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Grafiikkaan on listattu vain osa bisneksessä mukana olevista toimijoista.

Bisneksessä mukana olevien henkilöiden ja toimijoiden mahdollisista yhteyksistä on jo parin vuoden ajan käyty vilkasta keskustelua muun muassa teknologiasivusto Muropaketin keskustelufoorumilla MuroBBS.

Kommentit