Hyppää pääsisältöön

Ilmoittaudu mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin ja maailmanennätykseen!

Kaikkien aikojen juhannusjuhlien kartta
Klikkaa itsesi karttaan ja katso tapahtumat Kaikkien aikojen juhannusjuhlien kartta kartat,kaikkien aikojen juhannusjuhlat

Ilmoita tapahtumasi – oli se sitten yksityinen, julkinen, iso tai pieni – mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin! Juhlat huipentuvat juhannusaattona 23. kesäkuuta klo 22, kun kaikki tanssimme yhtä aikaa Robinin Hula hulan tahdissa.Katso kartalta lähimmät juhlat ja tule mukaan tekemään maailmanennätystä!

Mukana on jo yli 100 000 juhlijaa ja 150 tapahtumaa ympäri Suomea – festivaaleja, kaupunkijuhannuksia, lavatansseja ja yksityisiä mökkijuhlia!

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan tästä.

Mukana olevilta paikoilta edellytämme vain, että Robinin Hula hula soi klo 22, ihmiset tanssivat ja tapahtuman järjestäjä arvioi tanssiin osallistuneiden määrän.

Tänä juhannuksena juhlimme ja tanssimme yhdessä 100-vuotiaalle Suomelle. Tule mukaan kaikkien aikojen parhaisiin bileisiin!

Lue lisää kaikkien aikojen juhannusjuhlista ja Ylen viisituntisesta juhannusaaton suorasta lähetyksestä

Kysyttävää?
Ole yhteydessä hulahulasuomi@yle.fi

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.