Hyppää pääsisältöön

Laulu Marionille

Valloittava hyvän tuulen komedia äreästä vanhuksesta, joka vaimonsa toiveesta liittyy paikalliseen ikäihmisten laulukuoroon.
Komedian päärooleissa ovat Vanessa Redgrave (oik.), Terence Stamp ja Gemma Arterton. Valloittava hyvän tuulen komedia äreästä vanhuksesta, joka vaimonsa toiveesta liittyy paikalliseen ikäihmisten laulukuoroon. yle tv1

TV1 maanantaina 17.4.2017 klo 22.30 - 00.00
Yle Areenassa vain suorana.

Valloittava komedia Laulu Marionille kertoo äreästä, vanhasta miehestä, joka vaimonsa toiveesta liittyy paikalliseen ikäihmisten laulukuoroon.

Kun Marion Harris (Vanessa Redgrave) joutuu sairauden takia jättämään rakkaan kuoroharrastuksensa, hän pyytää miestään Arthuria (Terence Stamp) ottamaan paikkansa kuorossa.

Hapan ja epäsosiaalinen Arthur ei ole kiinnostunut kuorosta mutta suostuu kuolemansairaan vaimonsa pyyntöön. Alkuvaikeuksien jälkeen kuorossa esiintymisestä tulee hänelle mullistava kokemus.

Karismaattiset Stamp ja Redgrave tekevät vaikuttavat roolisuoritukset. Muissa osissa nähdään muun muassa Gemma Arterton kuoronjohtajana ja Christopher Eccleston.

Song for Marion. Ohjaus: Paul Andrew Williams. Britannia, 2012. Elokuva on esitetty edellisen kerran Yle Teemalla maaliskuussa 2017.

Lisää ohjelmasta