Hyppää pääsisältöön

Louis Theroux: uusia dokumentteja

Modernin televisiogonzon johtotähti Louis Theroux tulee taas. Kakkosella ja Yle Areenassa nähdään huhti-toukokuussa kolme uutta Theroux-dokumenttia.

Särmikäs, persoonallinen ja ristiriitainen, mutta itsensä aina likoon laittava Louis Theroux (s. 1970) on yksi globaalin tv:n tunnistettavimmista henkilöbrändeistä. Nyt esitettävät dokumentit saivat ensilähetyksensä Isossa-Britanniassa keväällä 2016, paitsi Jimmy Savilen häpeä, joka esitettiin lokakuussa.

Uusien Therouxien jälkeen uusitaan myös kaksiosainen aiempi dokkari.

Theroux ja Jimmy Savilen häpeä

TV2 keskiviikkona 12.4.2017 klo 22.02 ja sunnuntaina 16.4. klo 23.20. Ohjelma on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

Brittiläinen tv- ja radiokuuluisuus Jimmy Savile paljastui vasta kuolemansa jälkeen hirviömäiseksi pedofiiliksi. Louis Theroux tapaa Savilen uhreja ja pohtii, miksi totuus pysyi piilossa vuosikymmeniä.

Dokumentaristi Louis Theroux (oik.) ja Kings Collegen sairaalassa alkoholismista toipuva potilas.
Louis Theroux tapaa alkoholismista kärsiviä potilaita Kings Collegen sairaalassa. Dokumentaristi Louis Theroux (oik.) ja Kings Collegen sairaalassa alkoholismista toipuva potilas. Kuva: Yle/BBC Louis Theroux,Yle TV2,Yle Areena

Theroux ja alkoholin kirous

TV2 keskiviikkona 26.4. klo 22 ja maanantaina 1.5. klo 0.01. Ohjelma on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

Tutkiva toimittaja Louis Theroux pureutuu alkoholismiin Britanniassa. Huolestuttavan suuri määrä brittejä kuolee alkoholiin vuosittain. Voiko alkoholismista parantua ja mitä hoitokeinoja on tarjolla?

Theroux ja isku aivoihin

TV2 keskiviikkona 3.5.2017 klo 22 ja sunnuntaina 7.5. klo 23.06. Ohjelma on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

Tutkiva toimittaja Louis Theroux tutustuu ihmisiin, joilla on vaikea aivovamma. Se voi muuttaa koko ihmisen persoonallisuuden, mikä on järkytys myös läheisille.

Yle TV2