Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoita – Tyttöjen ilta

logo tekstillä
logo tekstillä tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoiden Tyttöjen ilta on keskusteluohjelma, jossa palataan monenlaisista elämän aallokoista selvinneiden naisten tarinoihin. Miten tarinat jatkuivat Tuhkimotarinoita -sarjan jälkeen?

Tuhkimotarinoita -sarja on herättänyt valtavasti keskustelua ja mielipiteitä. Erityisen paljon on pohdittu, mitä näille naisille kuuluu nyt. Vastauksia saamme, kun Tuhkimotarinoiden ohjaaja Mape Morottaja tapaa uudestaan kuusi naisista televisiokameroiden edessä.

Kun ihminen käy elämässään läpi isoa muutosta, aiheuttaa se yleensä muutosten vyöryn ja niin on käynyt myös Tuhkimotarinoiden naisille. Yksi on löytänyt uuden ammatin, toinen päässyt kouluun, kolmas toteuttaa intohimoaan ja neljäs on voittanut talon!

Lisäksi sarjassa keskustellaan muun muassa seksistä, häpeästä, äitiydestä, ystävyydestä ja kaikesta muusta ihmisyyteen liittyvästä suoraan ja häpeilemättä! Välillä itkien, välillä nauraen, kuten tyttöjen illoissa on tapana.

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.