Hyppää pääsisältöön

Yle Live: J. Karjalainen – klassikot laulattavat festarikansaa

35-vuotisen uransa aikana J. Karjalainen on tehnyt lukuisia koko Suomen tuntemia kappaleita.
35-vuotisen uransa aikana J. Karjalainen on tehnyt lukuisia koko Suomen tuntemia kappaleita. yle tv1

TV1 sunnuntaina 21.4.2019 klo 00.25 - 1.25, Areenassa

Muusikko J. Karjalainen on tehnyt yli 35-vuotisen uransa aikana lukuisia koko Suomen tuntemia kappaleita. Hänen keikkansa ovatkin nykyään rakkaudentäyteisiä yhteislaulutilaisuuksia.

Karjalainen esiintyi Ruisrockin Rantalavalla vuonna 2016. Leppoisalla keikalla kuultiin muun muassa hittibiisit Stindebinde, Mennyt mies, Villejä lupiineja ja Sekaisin. Ohjelmassa Yle Live: J. Karjalainen kuullaan myös artistin haastattelu.

Tuotanto: Yle, 2017. Konsertti on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2018.

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.