Hyppää pääsisältöön

Kiehtova maailma: Värikäs Väli-Amerikka

Koomikkoystävykset Dara Ó Briainn ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä Yhdysvalloista Panamaan.
Koomikot Dara Ó Briain ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä Yhdysvalloista Panamaan. Koomikkoystävykset Dara Ó Briainn ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä Yhdysvalloista Panamaan. Kuva: Perry Images Limited yle tv1

TV1 tiistaisin 18.4. - 2.5.2017 klo 19.00 - 19.55, uusinta lauantaisin klo 8.05
Yle Areenassa 30 päivää

Koomikkoystävykset Dara Ó Briain ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä, Panamericana-valtatietä (Pan American Highway) Yhdysvalloista Panamaan.

Kaksikon matka kulkee 1940-luvun seikkailijoiden jalanjäljissä. Kapeasta kärrypolusta on vuosikymmenten saatossa tullut merkittävä maanosia yhdistävä valtaväylä. Miehet ajavat hienojen maisemien keskellä ja pysähtelevät niin kaupungeissa kuin pienissä, mutta kiinnostavissa kohteissa.

18.4. Osa 1: Arizona-Meksiko

Koomikkoystävykset Dara Ó Briain ja Ed Byrne aloittavat pitkän matkansa Arizonasta ja suuntaavat kohti Yhdysvaltojen ja Meksikon rajaa. Kaverukset huomaavat pian, että reissusta on tulossa vähintään yhtä jännittävä kuin 40-luvun seikkailijoilla.

25.4. Osa 2: Guatemala-Nicaragua

Koomikkokaksikon matka seikkailijoiden jalanjäljissä on edennyt Guatemalaan. Paikallinen autoilukulttuuri on vauhdikasta ja näyttävää. Nicaraguassa ihaillaan maanosan suurinta järveä.

2.5. Osa 3: Costa Rica-Panama

Matkan viimeinen etappi vie Costa Ricasta Panamaan. Dara ja Ed testaavat kykyjään karjapaimenina. Maailmankuulu kanava tekee matkalaisiin vaikutuksen.

Dara and Ed's Great Big Adventure. Tuotanto: Fremantle International Television/BBC, Britannia, 2015.

Kommentit