Hyppää pääsisältöön

Kiehtova maailma: Värikäs Väli-Amerikka

Koomikkoystävykset Dara Ó Briainn ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä Yhdysvalloista Panamaan.
Koomikot Dara Ó Briain ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä Yhdysvalloista Panamaan. Koomikkoystävykset Dara Ó Briainn ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä Yhdysvalloista Panamaan. Kuva: Perry Images Limited yle tv1

TV1 tiistaisin 18.4. - 2.5.2017 klo 19.00 - 19.55, uusinta lauantaisin klo 8.05
Yle Areenassa 30 päivää

Koomikkoystävykset Dara Ó Briain ja Ed Byrne matkaavat maailman pisintä tietä, Panamericana-valtatietä (Pan American Highway) Yhdysvalloista Panamaan.

Kaksikon matka kulkee 1940-luvun seikkailijoiden jalanjäljissä. Kapeasta kärrypolusta on vuosikymmenten saatossa tullut merkittävä maanosia yhdistävä valtaväylä. Miehet ajavat hienojen maisemien keskellä ja pysähtelevät niin kaupungeissa kuin pienissä, mutta kiinnostavissa kohteissa.

18.4. Osa 1: Arizona-Meksiko

Koomikkoystävykset Dara Ó Briain ja Ed Byrne aloittavat pitkän matkansa Arizonasta ja suuntaavat kohti Yhdysvaltojen ja Meksikon rajaa. Kaverukset huomaavat pian, että reissusta on tulossa vähintään yhtä jännittävä kuin 40-luvun seikkailijoilla.

25.4. Osa 2: Guatemala-Nicaragua

Koomikkokaksikon matka seikkailijoiden jalanjäljissä on edennyt Guatemalaan. Paikallinen autoilukulttuuri on vauhdikasta ja näyttävää. Nicaraguassa ihaillaan maanosan suurinta järveä.

2.5. Osa 3: Costa Rica-Panama

Matkan viimeinen etappi vie Costa Ricasta Panamaan. Dara ja Ed testaavat kykyjään karjapaimenina. Maailmankuulu kanava tekee matkalaisiin vaikutuksen.

Dara and Ed's Great Big Adventure. Tuotanto: Fremantle International Television/BBC, Britannia, 2015.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.