Hyppää pääsisältöön

Svenska Yleen kaksi uutta kanavapäällikköä

Tv- ja radiopäällikkönä aloittaa Unni Malmgren ja Yle Arenanin päällikkönä Tomas Lindh.

Svenska Ylen tv- ja radiopäälliköksi on valittu Unni Malmgren. Hän vastaa Yle Fem-, Yle Vega- ja Yle X3M -kanavien julkaisutoiminnasta. Malmgren siirtyy uuteen tehtäväänsä Svenska Ylen asia- ja elämäntapasisältöjen vastaavan tuottajan paikalta.

Yle Arenanin päällikkönä aloittaa Tomas Lindh. Hän vastaa Yle Arenanin julkaisutoiminnasta, palvelun sisältökokonaisuuksista ja kehittämisestä. Tällä hetkellä Lindh työskentelee ohjelmakehityksen parissa ja on kevään aikana ollut myös mukana Arenan-palvelun kehittämisessä.

“Kanavamme tavoittavat nyt suuren osan Suomen ruotsinkielisisistä. Kanavapäälliköiden tärkein tehtävä on varmistaa, että olemme yhtä merkittäviä yleisöillemme myös tulevaisuudessa”, sanoo Svenska Ylen johtaja Marit af Björkesten.

Kanavapäälliköt raportoivat Svenska Ylen mediapäällikölle Johanna Törn-Mangsille. He aloittavat uusissa tehtävissään 1.5.2017.

Lisätiedot:
Marit af Björkesten, johtaja, Svenska Yle
marit.af.bjorkesten@yle.fi